Kolinam Farelam dēls ar īpašām vajadzībām (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Kolins Farels neuzskata, ka viņa dēls Džeimss ir nolemts bezmērķīgai dzīvei tādēļ vien, ka ir bērns ar īpašām vajadzībām. Džeimsam piemīt rets ģenētisks traucējums.

Aktieris atzinis, ka tas nav nekāds skumjais stāsts, kur visiem viņš jāžēlo, jo viņam ir lieliskākais dēls pasaulē.

Tieši Džeimss ir lielākais iedvesmas avots sava tēva dzīvē.

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aktieris sava dēla dzimšanu uzskata par vienu no diviem laimīgākajiem un vērtīgākajiem notikumiem viņa dzīvē.

Kolins uzsver, ka šāds bērns palīdz sevī izstrādāt dziļāku mīlestības sajūtu, respektu, uzmanību, jo tu iemācies pieņemt nulli kā sākuma punktu un priecājies par visu, kas pavirzās nost no nulles.

Farels nevēlas teikt, ka ir viegli tikt galā ar bērnu, kuram ir īpašas vajadzības, bet nenoliedz, ka viņam Džeimsa nākšana pasaulē ir nesusi tikai pozitīvas pārmaiņas.

Aktieris atceras gadījumu, kad ar bērnu uz rokām ir skrējis pa slimnīcas gaiteņiem, uztraucoties par Džeimsa dzīvību. Vai to, kādu prieku rada mirklis, kad tavs bērns sāk staigāt, īpaši, ja ārsti ir pateikuši, ka tas diez vai jebkad notiks.

Foto: Reuters/Scanpix

Farelam ir vēl viens dēls, kurš radies attiecībās ar aktrisi Alīsiju Bakledu. Aktieris skaidro, ka mīl abus savus dēlus, bet katru pilnīgi citādi.

Farels priecājas, ka Džeimss cenšas un dara visu, lai būtu tāds pats bērns kā citi, un soli pa solim tuvojas savam mērķim, viņš ar smagu darbu panāk to, kas citiem bērniem ir dabas dots, tas kalpo kā iedvesmas objekts aktiera dzīvē.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu