Roberto ielaužas Sardīnijas šovbiznesā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Sardīnietis Roberto Meloni pa dzimto zemi ceļo ar dziesmu. Īpaši emocionāls izvērtās četru zvaigžņu viesnīcas «Hotel Club Baja Sardinia» apmeklējums. Roberto nodziedāja divas dziesmas dzimtajā valodā, kā rezultātā saņēma darba piedāvājumu kādreiz apciemot viesnīcu un sarīkot koncertu ārvalstu tūristiem.

Dzīvesstila portāls «Sejas» nedēļas garumā seko līdzi Roberto Meloni spilgtākajiem piedzīvojumiem, apceļojot dzimto Sardīniju kopā ar Latvijas tūrisma operatoru «Aletour».

Sardīnijā pamazām sāk ierasties tūristi no dažādām pasaules valstīm, lai baudītu atvaļinājumu Vidusjūras krastā. Ir dots starts vasaras atpūtas sezonai, kas ilgst no maija līdz pat oktobra sākumam. Tūristi labprāt bauda sardīniešu virtuves labumus, sauļojas gan smalku viesnīcu privātajās pludmalēs, gan apmeklē publiskās pludmales Vidusjūras krastos, bauda nakts dzīvi, kuras neatņemama sastāvdaļa ir nakts diskotēkas līdz pat rītam.

Kā jau iepriekš vēstījām, Roberto līdzīgi citiem sardīniešiem nav tik kārs uz peldēšanos. Taču, neraugoties uz to, Latvijā populārais dziedātājs beidzot nobriedis peldei jūrā. Tādēļ viņš devās šopingā uz vienu no vietējiem tirdzniecības centriem, kur iegādājās pludmales atpūtai nepieciešamās lietas itāļu zīmola veikaliņā. Roberto apģērbu un aksesuārus lielākoties iegādājas vai nu Itālijā, vai arī Londonā un Berlīnē.

Sardīnietis Roberto un «Aletūrs» firmas īpašniece un tulce Jekaterina Marčenkova
Sardīnietis Roberto un «Aletūrs» firmas īpašniece un tulce Jekaterina Marčenkova Foto: Santa Sergejeva

Pēc šopinga Roberto kopā ar Latvijas delegāciju apmeklēja četru zvaigžņu viesnīcu «Hotel Club Baja Sardinia», kas atrodas pašā jūras krastā. Viesnīcā var rezervēt dažāda lieluma un cenu apartamentus. Var īrēt kotedžu tipa mājiņu vai dzīvot viesnīcas numuriņos.

Kad delegācija bija apskatījusi viesnīcas apartamentus, tika malkots dzirkstošais vīns un baudītas sardīniešu uzkodas. Atmosfēra bija īpaši romantiska, jo viesnīcas atpūtas telpās muzicēja vietējais mūziķis. Nespēdams atturēties no vilinājuma uzdziedāt, viņam pievienojās arī Roberto un nodziedāja divas Itālijā populāras dziesmas - Adriano Čelentano «Soli» un Toto Kutunjo «L'italiano». Ja viesnīcas atpūtas zonā līdz tam bija kluss un mierīgs, tad Roberto balss tembrs un izjustais priekšnesums atpūtas zonā sapulcēja virkni viesnīcas viesu, kuri dziedāja līdzi un aplaudēja. Pat ceļojuma organizatore Jekaterina Marčenkova bija pārsteigta par Roberto skanīgo performanci.

Roberto emocionālais priekšnesums viesnīcā «Hotel Club Baja Sardinia»
Roberto emocionālais priekšnesums viesnīcā «Hotel Club Baja Sardinia» Foto: Santa Sergejeva

Pēc viesnīcas apmeklējuma promejot, Roberto uzrunāja viesnīcas pārstāvis un aicināja viņu atkal atgriezties «Hotel Club Baja Sardinia», bet šoreiz nevis kā viesi, bet gan vasaras sezonā sniegt kādu koncertu viesnīcas viesiem. Tādējādi Roberto ne tikai apceļo dzimto Sardīniju, iepazīst līdz šim neredzētas vietas, bet arī spodrina savu karjeru dzimtajā zemē.

«Press Trip» organizē Latvijas tūroperators, kas specializējies Sardīnijā - SIA «Aletour».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu