Sandija Vīgante: «Nekad nesvinu dzimšanas dienas!» (28)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Klubā «Just» dziedātāja, «OKartes skatuves» dalībniece Sandija Vīgante prezentēja savu jauno singlu un videoklipu dziesmai «Lai vai kas», kā arī pie viena atzīmēja savu 20. dzimšanas dienu.

«Nekad nesvinu dzimšanas dienas, šogad izlēmu atzīmēt dzimšanas dienu un pie reizes parādīt cilvēkiem to, kas es esmu un ko vēlos no sevis sniegt. Par mani ir rakstījusi prese, ka skraidu puskaila, ka mainu matu krāsu, beidzot vēlos parādīt, kas es esmu,» pasākuma izveides ideju skaidro Sandija.

Sandija prezentācijas vakaru uzskata par pašu sākumu, atspēriena punktu, ar ko sākt kaut ko darīt un virzīties uz priekšu. Meitene lepojas ar jaunām divpadsmit dziesmām, kuras vēlas izdot soloalbumā.

«Beidzot ir laiks, kad varu publiski svinēt, man ir daudz draugu, liela balle ir iespēja visus savākt vienuviet. Prieks satikt ģimeni, kolēģus, radiniekus, draugus un cilvēkus, kuri vienkārši vēlas mani dzirdēt un redzēt,» priecājas dziedātāja.

Pirms gada Sandija savu dzimšanas dienu svinēja TV šova «OKartes skatuve» ietvaros, bija blondiem, gariem matiem, iekšēji jutās kā maza meitene, kurai nav sajēgas par dzīvi. Sekoja trīs mēneši Šveicē, atgriešanās Latvijā un darbs nekustamo īpašumu firmā un televīzijā.

«Sākot strādāt, sapratu, ka man apkārt grozās nopietni cilvēki, astoņi mēneši kopā ar darba kolektīvu izmainīja mani. Esmu pilnībā aizmirsusi, kas ir kedas vai botas. Sāku saprast, ka laiks pieaugt ne tikai iekšēji, bet arī vizuāli. Tieši šis laiks, pāreja no deviņpadsmit gadiem uz divdesmit gadiem, mani izmainīja,» gadu nozīmi skaidro Sandija.

Tomēr dziedātāja uzskata, ka būtiski arī pieaugot ir saglabāt naivumu, vienmēr tiekties pretī cilvēkiem, ticēt viņiem, neatkarīgi no tā, cik daudzi ir sāpinājuši un piekrāpuši, jo tajā pašā laikā ir noticis daudz kas labs.

«Nevar to dēļ, kas darījuši pāri, kļūt par ciniķi, ir jāsaglabā bērnišķība. Es varu vienu mirkli runāt nopietni un jau nākamajā pateikt, ka man smird zeķes,» smejas Sandija.

Dzimšanas dienas svecītes tika nopūstas jau 1.maijā, kad dziedātāja patiesi ir piedzimusi. Svinības notika mājās ģimenes lokā. Svētku vēlēšanos dziedātāja neatceras, bet zina, ka ir kaut ko vēlējusies.

Dziedātāja savā dzimšanas dienas ballītē, kura tika apvienota ar singla un videoklipa prezentāciju, sniedza arī mazu koncertiņu, kurā izpildīja gan solo dziesmas, gan kaverversijas populārām dziesmām. Kaverversijas Sandija dziedāja duetos ar draugiem, tādiem kā Sabīne Berezina, Andris Kivičs.

Viesi bija ieradušies ar ziediem, dāvanām, un Sandija tika pat pie pirmajām zemenēm!

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu