Rīgā tiks izpūsts vislielākais ziepju burbulis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 23. aprīlī, plkst. 13 modes un izklaides centrā "Riga Plaza" slavenais iluzionists, Latvijā dzīvojošais itālis Enriko Pecolli grasās izpūst vislielāko ziepju burbuli Latvijā! Šova laikā skatītāji varēs arī priecāties par neticamu daudzumu burbuļu – plānots, ka tiks izpūsti vairāk nekā 5000 dažāda lieluma gaistošo brīnumu!

23. aprīlī no plkst. 13 līdz plkst. 18 modes un izklaides centrs "Riga Plaza" pārvērtīsies par īstu brīnumzemi. Visu dienu mags Enriko Pecolli un vēl seši burvju mākslinieki, alķīmiķi un iluzionisti rādīs īstus brīnumus un neticamus trikus. "Riga Plaza" apmeklētājus sagaidīs Runājošā Galva, bet tālāk īstā alķīmiķa laboratorijā varēs uzzināt, kā atrast Filosofu akmeni, kā no akmens iegūt zeltu un kā izgatavot mūžīgās jaunības eliksīru. Apmeklētājiem būs iespēja būt arī ziepju burbuļu fabrikā, burvju veikaliņā un citās brīnumainās vietās.

"Rīdziniekus gaida īsti maģijas un brīnumu svētki. Magi un iluzionisti rādīs gigantisku ziepju burbuļu operu, brīnumainu šovu, par ko noteikti būs sajūsmā visa ģimene – gan bērni, gan pieaugušie. Burvju mākslinieki arī skatītājiem rādīs, kā pašiem paveikt brīnumus," stāsta modes un izklaides centra "Riga Plaza" vadītāja Iveta Priedīte. Viņa teic, ka brīnumus aprakstīt vai izstāstīt nav iespējams, tie jāredz. Maģijas un brīnumu dienas ietvaros "Riga Plaza" būs skatāmi vairāk nekā desmit burvju mākslinieku numuri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu