Lielais hokejs TV ekrānos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv3.lv

Klāt lielā hokeja laiks! Sekojiet pasaules hokeja čempionāta spēļu translācijām no Slovākijas TV3, TV6, 3+ un Viasat Sport Baltic kanālos no 29.aprīļa līdz 15.maijam. Šis ir jau piecpadsmitais čempionāts pēc kārtas, kad Latvijas izlase pārstāvēs spēcīgāko hokeja sabiedrību (augstāko divīziju).

Šogad mūsējie spēlēs D apakšgrupā ar Čehijas, Somijas un Dānijas izlasi. Sekojiet spēlēm TV3, TV6, 3+, Viasat Sport Baltic, apmeklējiet www.tv3.lv/hokejs un www.viasatsport.lv, un uzziniet pirmais visu, kas saistās ar 2011.gada pasaules čempionātu hokejā!

Lielais hokejs ir klāt!

Šogad pasaules čempionāts hokejā norisināsies jau septiņdesmit piekto reizi un pirmo reizi vēsturē tas notiks Slovākijā. Latvijas izlase augstākajā divīzijā (agrāk A grupā) būs pārstāvēta piecpadsmito reizi pēc kārtas. Debija komandas ģenerālmenedžera statusā būs Sandim Ozoliņam. Šobrīd vēl nav skaidrs Latvijas izlases sastāvs, jo turpinās gatavošanās posms. Euro Challenge turnīrā šobrīd ir piedzīvoti tikai zaudējumi (divreiz viesos pret Zviedriju 1:4, 4:7, divreiz mājās pret Somiju 0:5, 3:5). Taču tas nemazina mūsējo izredzes Pasaules hokeja čempionātā.

Spēļu komentētāji

Kā atklāja TV3 Latvia sporta raidījumu producents un Viasat Sport Baltic programmu direktors Toms Circenis, Slovākijā notiekošo čempionātu komentēs bijušais Latvijas izlases uzbrucējs un Rīga Dinamo trenera palīgs Artis Ābols, kā arī hokeja komentētājs Aivars Zahārovs. No studijas Rīgā spēles komentēs Viasat Sport Baltic komentētāji Jānis Vuguls un Arvīds Rasa, sporta komentētājs Anatolijs Kreipāns un bijušie Latvijas izlases spēlētāji Oļegs Sorokins, Kaspars Astašenko, Viktors Ignatjevs un Vjačeslavs Fanduļs. Spēļu starplaikos kanālā TV3 būs ekspertu studija, kuru vadīs žurnālists Armands Puče un O.Sorokins.

Bez tabu plecu pie pleca ar hokejistiem

Uz čempionāta norises vietu jau trešo gadu pēc kārtas dosies Bez tabu vadītāja Agnese Drunka un raidījuma operators Rolands Polītis. Tikai viņiem būs ekskluzīva iespēja nokļūt ledus hallē pirms un pēc treniņiem, tieši A.Drunka sekos hokejistiem atpūtā, kā arī ziņos par dzīvi viesnīcā. Tas, protams, ir tikai neliels ieskats tajā, ko redzēs A.Drunka un piedāvās Bez tabu skatītājiem. Slovākijā tiks gatavotas ekskluzīvas reportāžas gan raidījumiem Bez tabu un TV3 Ziņas, gan radio Star FM, kā arī uzreiz pēc spēlēm tiks nodrošinātas telefona intervijas. Rādās, ka tieši A.Drunka būs zinošākā hokeja līdzjutēja!

Īpašais Viasat Sport Baltic piedāvājums

Pirmā, pasaules čempionāta hokejā atklāšanas spēle 29.aprīlī 17:10, kurā tiksies Vācijas un Krievijas izlase, ekskluzīvi tiks rādīta tikai Viasat Sport Baltic kanālā! Kopumā Viasat Sport Baltic čempionāta laikā piedāvās 20 tiešraides un 25 spēles ierakstā, no kurām vismaz 16 spēļu tiešraides būs redzamas tikai un vienīgi šā kanāla skatītājiem. Piemēram, trīs no sešām ¼ fināla un ½ fināla spēlēm varēs redzēt tikai Viasat Sport Baltic. Protams, plašā piedāvājumā būs redzami spēļu atkārtojumi, kas jo aktuāli būs tiem skatītājiem, kuri būs palaiduši garām kādu no spēļu tiešraidēm. Viasat Sport Baltic spēļu kalendāru atradīsiet www.viasatsport.lv!

Hokejs arī TV3 Play!

TV3 turpinās labi iesāktas tradīcijas pasaules čempionāta hokejā ietvaros – tikai www.tv3play.lv tā apmeklētājiem būs unikāla iespēja skatīties hokeja spēļu translācijas interneta tiešraidē un atkārtojumos! Papildus tam šogad hokeja kvēlākajiem faniem būs iespēja ērti sekot līdzi visām čempionāta spēlēm, baudot tikai labākos momentus no visām 56 čempionāta spēlēm labāko momentu apkopojumos! Tāpat www.tv3.lv sekos līdzi notikumiem Slovākijā, publicēs svaigākās ziņas un fotoreportāžas un ekskluzīvus raidījuma Bez tabu komandas veidotos video no notikuma vietas, spēļu rezultātu tabulas un daudz ko citu, kas nepieciešams kārtīgam hokeja fanam, lai izbaudītu pasaules čempionātu hokejā 2011!

Atbalsti savējos

TV3, TV6, 3+ un Viasat Sport Baltic kopumā demonstrēs 49 no 56 čempionāta spēlēm, tomēr ir spēles, ko īpaši iesaka nepalaist garām – tās ir Latvijas izlases spēles!

30.aprīlī 21:00 Latvija – Čehija, TV3

2.maijā 21:00 Latvija – Somija, TV3

4.maijā 17:00 Latvija – Dānija, TV3

Un, protams, nepalaidiet garām spēli par Zelta medaļām, kas norisināsies 15.maijā 21:00 TV3!

Sekojiet pasaules čempionātam hokejā TV3, TV6, 3+ un Viasat Sport Baltic jau no 29.aprīļa!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu