Itālis Toto Kutunjo atbraucis uz Rīgu dziedāt privātā ballītē (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Itālijā populārais dziedātājs Toto Kutunjo (Toto Cutugno) uz dažām dienām bija ieradies Rīgā. Lai apskatītu pilsētu un sagatavotos savam 70. jubilejas koncertam, kas 16. maija pievakarē norisināsies «Arēnā Rīga», kā arī lai uzdziedātu kāda ietekmīga cilvēka dzimšanas dienas ballītē.

Pāris dienas, ko Itālijas mūzikas korifejs Toto Kutunjo pavadīja Rīgā, viņš bija apmeties šikajos «Radisson Blu Daugava Hotel» apartamentos. Izbaudījis Latvijas laika apstākļus, Toto Kutunjo preses konferences laikā atzina, ka Rīgā ir tikpat labs laiks kā Itālijā.

Itāļu dziedātāju Toto Kutunjo Rīgā uzņēma viņa 70. jubilejas koncerta organizatori - kompānijas "Show event group" vadītāji Niks Volmārs (no kreisās) un Gundars Ūdris.
Itāļu dziedātāju Toto Kutunjo Rīgā uzņēma viņa 70. jubilejas koncerta organizatori - kompānijas "Show event group" vadītāji Niks Volmārs (no kreisās) un Gundars Ūdris. Foto: Publicitātes foto

Itālijas mūzikas korifejs Toto Kutunjo ir radījis dziesmas, kas kļuvušas par nacionāliem valsts simboliem - «L'italiano», «Serenata» un citas. Viņš arī ir dziesmu autors citiem populāriem dziedātājiem - Džo Dasēnam, Mireijai Matjē, Dalidai, Andriano Čelentano, Mišelam Sardū un daudziem citiem. Piemēram, dziesmas «Gli amori» angļu versiju — «Good love gone bad» ir izpildījis pasaules mūzikas leģenda — amerikāņu dziedātājs Rejs Čārlzs.

Kompānijas «Show event group» organizētais Toto Kutunjo 70. jubilejas lielkoncerts norisināsies 16. maijā «Arēnā Rīga». Pēc lielkoncerta Rīgā Kutunjo dosies koncertturnejā uz Ameriku.

Lai gan Toto Kutunjo ir pieklājīgā vecumā, atšķirībā no skatuves kolēģa Al Bano, kurš Itālijā savā ģimenes īpašumā ražo vīnu, viņš nav iesaistījies biznesā. Pirms diviem gadiem viņam tika piedāvāts Sanktpēterburgā kļūt par līdzīpašnieku jaunā itāļu restorānā. Taču Kutunjo atteicās no šā piedāvājuma, paliekot uzticīgs mūzikai. Viņš tik ļoti mīl skatuvi, ka ir atzinis, ka vēlētos nomirt uz skatuves, dziedot saviem klausītājiem.

Dziedātājs pārdzīvojis arī nopietnas veselības problēmas. Ar ķīmijterapijas palīdzību viņš uzvarējis slimību. «Tādā situācijā cilvēks sauc pēc palīdzības savu mammu un Dievu,» pārdzīvoto atminas itāļu dziedātājs.

Toto Kutunjo preses konferences laikā slēpās aiz tumšām acenēm
Toto Kutunjo preses konferences laikā slēpās aiz tumšām acenēm Foto: Publicitātes foto

Tiesa gan, dziedātājs sporto, lai uzturētu fizisko formu. Kutunjo un viņa dēls spēlē tenisu.

Dziedātāju tikai ar savu klātbūtni vien iedvesmojot arī dzīvesbiedre Karla. Viņš atklāj, ka sievai ir vissarežģītākā profesija, proti, viņa pilda Toto sievas pienākumus. Savukārt viņa ģimenes mājās ir trīs darbinieki, kuri rūpējas par virtuvi un saimniecības darbiem.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu