Skaistumkonkursā «Mis un Misters Latvija» izveidojies jauns mīlnieku pāris (23)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Gluži kā iepazīšanās portālos, arī skaistumkonkursā «Mis un Misters Latvija» var iepazīties un pat atrast otro pusīti. Vairāk nekā gadu romantiskās attiecībās ir «Misters Latvija 2009» Jānis Verners un Elīna Grundāne, kas 2008. gada skaistumkonkursā ieguva titulu «Vicemis Latvija».

Nu jau vairāk nekā gadu Jānis un Elīna ir kopā kā pāris, taču pirms pāris gadiem Jānim bija romantiskas attiecības ar titula «Mis Latvija 2009» ieguvēju Ludmilu Voroncovu. Nu abiem 2009. gada skaistumkonkursa uzvarētājiem ir citas attiecības un Ludmila šajā vasarā kļuva par māmiņu meitiņai Adrianai Limai.

Šobrīd Jānis Verners Biznesa augstskolas «Turība» maģistrantūras pēdējā kursā studē starptautisko biznesa vadību angļu valodā. Viņš savu nākotni saista ar savu ģimenes uzņēmumu «Tormanis un Partneri», kas nodarbojas ar būvmateriālu tirdzniecību. «Manos plānos ir attīstīt ģimenes uzņēmumu,» teic «Misters Latvija 2009». Jau šobrīd viņš vienā no uzņēmumu tīkla veikaliem darbojas kā vadītājs.

Viņi abi piedalījās skaistumkonkursā "Mis un Misters Latvija" - Elīna Grundāne un Jānis Verners
Viņi abi piedalījās skaistumkonkursā "Mis un Misters Latvija" - Elīna Grundāne un Jānis Verners Foto: Sejas.lv

Abi jaunieši atzīst, ka dalība skaistumkonkursā «Mis un Misters Latvija» nav grāvusi viņu reputāciju vai kā citādi negatīvi ietekmējusi. Gluži otrādi, Jānis pat pēc dalības un uzvaras skaistumkonkursā ieguvis pārliecību par sevi un līdz ar to bez kautrēšanās var uzstāties publikas priekšā. Elīna teic, ka gatavošanās skaistumkonkursa finālam ilga pusgadu, kura laikā bijušās gan defilē, psiholoģijas, jogas un pareiza uztura nodarbības. «Šādas zināšanas jaunai sievietei par sevis kopšanu un uzturēšanu formā ir ļoti vajadzīgas,» piebilst Elīna.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu