Ekskluzīvi! Upelnieku Maskavā «Jaunā viļņa» atlasē atbalstīja mīļotā Kitija (63)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieka foto

Uz«Jaunā viļņa 2013» īpašo atlasi, kas norisinājās 23. un 24. aprīlī Maskavas koncertzālē «Borodino Hall», dziedātāju un bijušo grupas «PeR» dalībnieku Pēteri Upelnieku pavadīja un, cik vien spēja, atbalstīja viņa mīļotā Kitija Vīgupa, kuru plašāka publika iepazina TV šovā «Dziedošās ģimenes».

Maskavas koncertzālē «Borodino Hall» divas dienas norisinājās spraiga cīņa, lai noteiktu, kurš mūziķis - Samanta Tīna vai Pēteris Upelnieks - Latviju pārstāvēs «Jaunajā vilnī 2013». Lai arī Samantas Tīnas menedžeris vēsta, ka šoreiz Latvijas pārstāvi noteica nevis žūrijas rezultāti, bet loterija, Pēteris vēlā nakts stundā sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» no Maskavas vēsta, ka viss noritējis godīgā ceļā un nav bijusi nekāda loterija. «Kad bija beigušies visi mēģinājumi, stundu gaidījām žūrijas lēmumu. Rezultātus paziņoja konkursa organizators Aleksandrs Revzins. Tik nopietnā konkursā nav izlozes,» paskaidro Pēteris.

Dziedātājs atklāj, ka 24. aprīlī viņš žūriju iepazīstinājis ar trim dziesmām. Vispirms nodziedājis Lūisa Ārmstronga pēdējo hītu «What a Wonderful World», kā otro dziesmu viņš izpildījis paša komponēto «I Wanna Be Loved», bet trešā bija Raimonda Paula «Zilais karbunkulis».

Lai gan aiz muguras ir divas spraigas dienas, kuru laikā vairākas stundas pavadītas mēģinājumos, Pēteris sarunā ar «Sejām» teic, ka īpašu nogurumu vis nejūt, drīzāk ir enerģijas pilns.

Pēteri Upelnieku Maskavā "Jaunā viļņa 2013" īpašajā atlasē atbalstīja viņa mīļotā Kitija Vīgupa
Pēteri Upelnieku Maskavā "Jaunā viļņa 2013" īpašajā atlasē atbalstīja viņa mīļotā Kitija Vīgupa Foto: Aculiecinieka foto

Jau šodien Pēteris ar mīļoto Kitiju, kas viņu pavada Maskavā uz notiekošo «Jaunā viļņa» īpašo atlasi, dosies apskatīt Sarkano laukumu un Kremli. «Sejas» jau aizvadītā gada nogalē rakstīja, ka Kitiju ar kādreizējo grupas «PeR» mūziķi Pēteri Upelnieku jau vairāk nekā gadu saista romantiskas attiecības un abi ir kopā kā pāris. Kitiju plašāka publika iepazina kā enerģisko māsu Vīgupu dueta dalībnieci TV šovā «Dziedošās ģimenes». Pētera izredzētā Kitija ikdienā vada Bauskā savu izveidoto deju studiju «Lēra».

Pēteris teic, ka viņš ir pateicīgs par atbalstu «Jaunā viļņa» atlasē divām sievietēm – mīļotajai Kitijai, kura ir viņa lielākais atbalsts, un menedžerei Gee jeb īstajā vārdā Ilzei Eriņai.

Pēteris Upelnieks ar "Jaunā viļņa" ilggadējo režisoru Aleksandru Revzinu
Pēteris Upelnieks ar "Jaunā viļņa" ilggadējo režisoru Aleksandru Revzinu Foto: Aculiecinieka foto

Vaicājot, kā Pēterim izdevās apburt vai šarmēt «Jaunā viļņa» žūrijas pārstāvjus, ka tieši viņš Latviju šajā vasarā pārstāvēs konkursā, dziedātājs teic: «Viss notika tā, kā tam bija jānotiek! Man nebija nekādas domas vai priekšnojautas, tieši tāpēc arī tiku.»

Pēteris jau sadraudzējies ar Krievijas dziedātāju, komponistu un «Jaunā viļņa» muzikālo producentu Brendonu Stounu
Pēteris jau sadraudzējies ar Krievijas dziedātāju, komponistu un «Jaunā viļņa» muzikālo producentu Brendonu Stounu Foto: Aculiecinieka foto

Pēteris uz Maskavu nebrauca ar milzīgu skatuves tērpu kolekciju. Viņš bija vienkāršs puisis no Latvijas bez uzspēlēta šika vai greznības. Pirms došanās uz Maskavu Pēterim tapa jauna frizūra, kuras autors ir slavenību frizieris Kārlis Ezergailis.

"Jaunā viļņa" režisors Aleksandrs Revzins draudzīgi apskauj Pēteri ar iekļūšanu konkursā
"Jaunā viļņa" režisors Aleksandrs Revzins draudzīgi apskauj Pēteri ar iekļūšanu konkursā Foto: Aculiecinieka foto
Komentāri (63)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu