Latviju «Jaunajā vilnī» pārstāvēs Pēteris Upelnieks (68)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Šonedēļ Maskavā norisinājās starptautiskā jauno dziedātāju konkursa «Jaunais vilnis 2013» atlase, kurā tiesības pārstāvēt Latviju jūlija beigās notiekošajā muzikālajā sacensībā konkurencē ar LNT šova «O! Kartes Akadēmija» uzvarētāju Samantu Tīnu ieguva bijušais grupas «PeR» dalībnieks Pēteris Upelnieks.

Šoreiz veiksme uzsmaidīja Upelniekam.

Atgādinām, ka aprīļa sākumā klubā «El Divino» norisinājās «Jaunā viļņa 2013» Eiropas dalībnieku pirmā atlase. Žūrija lēma, ka no Latvijas tālāk tiks virzīti divi dziedātāji - Samanta Tīna un Pēteris Upelnieks, kuri atkārtoti pārbaudīja savus spēkus šonedēļ papildu atlasē Maskavā.

Jau ziņots, ka starptautiskā populārās mūzikas jauno dziedātāju konkursa «Jaunais vilnis 2013» fināls notiks Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, no 23. līdz 28. jūlijam.

Pērn starptautiskajā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis 2012» uzvarēja Krievijas pārstāve «Niloo», otrajā vietā palika Kostanco del Pinto no Itālijas, bet trešajā vietā - Marija Jaremčuka no Ukrainas. Latvijas pārstāvji «Framest» konkursa pēdējā kārtā izkrita no godalgotā pirmā trijnieka un palika ceturtie.

Komentāri (68)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu