DJ Ella Amerikā nosvinējusi savu pirmo kāzu gadadienu (84)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: djella.com, twitter.com

Apritējis tieši gads, kopš pašmāju populārā dziedātāja Elīna Fūrmane (26), kas pēdējos gados vairāk zināma kā DJ Ella, Amerikā iestūrēja laulības ostā ar Ronaldu Čaku Heisu. Faktu, ka Ella ir izgājusi pie vīra, dzīvesstila portāls «Sejas» noskaidroja kādā amerikāņu interneta medijā, kur bija publiskots Ellas un Ronalda dokuments no Lasvegasas laulību reģistra.

Latviešu dziedātāja Elīna Fūrmane Amerikā - Losandželosā savu karjeru veido kā DJ Ella. Latvijas medijos ar Ellu ļoti reti parādās intervijas, jo simpātiskā blondīne pati cīnās pa dzīvi un iekaro savu vietu lielajā iespēju zemē. Viņa spēlē kā dīdžejs nakts ballītes dažādos klubiņos, par ko arī aktīvi informē savus sekotājus sociālajos tīklos Facebook un Twitter.

Par to, ka Ella tieši pirms gada 19. aprīlī Amerikā apprecējusies, informēja amerikāņu interneta vietne diaryofahollywoodstreetking.com. Ronalds Čaks Heiss šajā ārzemju interneta medijā paziņojis, ka DJ Ella viņam samaksājusi nepilnus desmit tūkstošus dolāru, lai viņš to apprecētu, tādējādi viņa iegūst zaļo karti, ar kuru drīkst uzturēties un strādāt ASV.

Šomēnes Ronalds un Ella nosvinējuši savu pirmo kāzu gadadienu, vēsta žurnālā «Privātā Dzīve» publiskotā laulāto draugu fotogrāfija.

Ella no Latvijas uz Losandželosu devās 2011. gada nogalē.

Komentāri (84)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu