"Cilvēks uz ledus - OZO". Grāmata par hokejistu Ozoliņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnālists Armands Puče šodien prezentēja populārā hokejista Sanda Ozoliņa dzīvesstāstu grāmatā „Cilvēks uz ledus - OZO”. Tajā sola daudz pārsteigumu arī tiem, kas līdz šim cītīgi sekojuši hokeja jaunumiem, tā trešdien vēstīja LNT ziņas.

Jau pats grāmatas nosaukums „Cilvēks uz ledus - OZO” atklāj, ka tajā nebūs runa tikai par hokeju, bet arī par lietām, kas Ozoliņu padarīja par vienu no pasaules labākajiem hokejistiem.

Grāmatas autors, žurnālists Armands Puče intervijā LNT ziņām atzina: „Iespējams, ka mēs runājam par cilvēku, kurš līdz šim, lai cik tas dīvaini izklausītos, ir visneprātīgāk izrīkojies ar savu talantu. Viņš šo talantu izsējis, pasējis un nav aprūpējis. Tas skan skarbi.”

Grāmatā būs arī smalkas nianses saistībā ar spēlētāju maiņām un to neredzamo Ozoliņa dzīves daļu, kas spēlētāju „plosīja pēc spēlēm”. „Tās ir lietas, kas prasa izpratni, kāpēc viņš nokļuva tur, kur viņš nokļuva, un kāpēc tas bija tieši Sandis Ozoliņš,” sacīja Puče.

Neviena rindiņa šajā grāmatā neesot saskaņota ar pašu hokejistu. Pie tam savu eksemplāru Ozoliņš sāks lasīt tikai šovakar, informēja LNT ziņas.

Komentējot grāmatu, Ozoliņš atzina: „Priekš sevis man tas neliekas nekas īpašs. Es esmu dzīvojis, strādājis, spēlējis hokeju. Priekš manis tas neliekas īpaši, tādēļ es daudzreiz jūtos ļoti neveikli un pat nezinu, kā reaģēt, kad tādas lietas notiek.”

„Cilvēks uz ledus – OZO” ir 416 lappuses bieza grāmata, tāpēc nebūšot lasāmviela vienam vakaram vien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu