Bainsas vecāki uzskata, ka meitai vajag palīdzību (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Populārās romantisko komēdiju aktrises Amandas Bainsas vecāki ir norūpējušies par meitas pēdējā laika izgājieniem. Aktrise ir gan zaudējusi svaru, gan nespēj nolikt malā telefonu un izbeigt nepārtraukti publicēt ierakstus portālā «Twitter».

Mediji arvien biežāk ir pamanījuši Amandas Bainsas dīvaino uzvedību un izturēšanos. Arī aktivitāte dažādos sociālajos tīklos ir neapturama,viņa portālā «Twitter» ziņo par katru savu soli. Amandas vecāki uzskata, ka šāda uzvedība patiesībā ir palīgā sauciens.

Foto: AP/Scanpix

Aktrise ir atzinusi, ka viņai ir ēšanas problēmas un viņai grūtības sagādā ideālā svara saglabāšana, tāpēc viņa izvēlas ēst ļoti maz, lai paliktu formā.

Izlasot medijos, ka viņas vecāki uzskata, ka aktrise izturas dīvaini, meitene izbeidza visus kontaktus ar vecākiem. Pēc šāda soļa vecāki tikai vēl vairāk uztraucas par meitas emocionālo veselību. Māte vairākkārt piedāvājusi meitai palīdzību, bet Amanda vienmēr atteikusies no tās.

Foto: AP/Scanpix

Aktrise uzsver, ka vecāki ir izdomājuši šo visu, jo viņa jūtas lieliski un ir laimīga. Viens no viņas «Twitter» ierakstiem liecina, ka aktrise mudina cilvēkus neklausīties, ko runā viņas vecāki, jo viņa ir izbeigusi kontaktu ar tiem, līdz ar to vecāki neko par viņu nevar zināt.

Realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana atbalsta jauno aktrisi, sakot, ka vecāki mēdz pārspīlēt un ka viņa ir satikusi Amandu sporta zālē un ar meiteni viss ir kārtībā.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu