Sākotnēji gan šķitis, ka diez vai kaut kas no attiecībām var izveidoties, jo Kristīne ir rīdziniece, bet Valters valmierietis. «Es zināju, ka palikšu Rīgā, un nebiju droša, ka Valters būs gatavs tik krasi kaut ko savā dzīvē mainīt un aiziet projām no savas dzimtās pilsētas, kā arī stabilas darba vietas. Valters Dikļu pilī strādāja aptuveni deviņus gadus un bija arī izveidojis to par gardēžu iecienītu vietu. Viņam bija ļoti smagi un grūti no turienes aiziet, jo viņš bija Dikļu pils restorāna saimnieks. Taču viss noskaidrojās, un Valters pieņēma lēmumu, ka mēs būsim kopā. Nebija citas izejas, kā vien Valteram pārcelties uz Rīgu un pie viena realizēt savu sapni par privāto restorānu,» skaidro Kristīne.
Kopīgs bizness un gaidāmas arī kāzas
Pērnajā augustā Kristīne un Valters iepazinās, un jau tā paša gada rudenī abi sāka kopdzīvi Rīgā. Savukārt šajā pavasarī Valters atvēra savu privāto restorānu Vecrīgā, kurā viesus cienā ar savu īpaši izveidotu ēdienkarti. Iespējams, jau šajā vasarā Kristīne un Valters attiecības nolēmuši nostiprināt ar laulību. Arī Kristīne iesaistījusies mīļotā biznesā, bet paralēli tam turpina strādāt LNT ziņu dienestā. «Restorānu veidojam kopīgi. Tā ir mūsu kopīgā ģimenes lieta. Es restorānā jūtos kā savās mājās. Ļoti rūpīgi meklējām vietu, kur iekārtot restorānu. Ne visās vietās Rīgā iespējams caur pieciem stāviem izvilkt ventilācijas sistēmu un saskaņot to ar mājas iedzīvotājiem, Svarīga bija arī telpu cena. Un svarīgs kritērijs bija telpu aura, lai mēs paši šeit justos lieliski, tad arī mūsu viesi šeit jutīsies labi. Restorāna ēdienkartē nekad nebūs grieķu vai Cēzara salāti. Šeit visi ēdieni ir Valtera oriģinālreceptes. Valters mēģina latviešu tradicionālo virtuvi pasniegt modernā veidā, izmantojot tikai Latvijas pārtikas produktus. Viņš var stundām un naktīm negulēt un tad no rīta paziņot, ka ir izdomājis jaunu recepti. Valters ir pavārs līdz kaulam,» stāsta Kristīne.
Vaicājot, kurš tad abu mājās gatavo maltīti, Kristīne teic, ka abi ar Valteru pavada garas darba stundas strādājot, tādēļ, kurš mazāk ir noguris, tas arī pagatavo mājās ēdienu. «Kam ir iedvesma un spēks, tas arī gatavo,» viņa piebilst.