Brauns ar "F.A.M.E." - nr. 1. Saņem atļauju tuvoties Rianai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Skandalozais amerikāņu R&B dziedonis Kriss Brauns (Chris Brown), neskatoties uz savu ne pārāk labo reputāciju (draudzenes Rianas piekaušanas incidents), tomēr spējis iekarot ASV pieprasītāko albumu topa 1. vietu, ziņo "Billboard.com".

Brauna jaunākais albums "F.A.M.E." nedēļas laikā pārdots 270 000 eksemplāru, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati.

"F.A.M.E.", kas ir ceturtais Brauna albums, seko debijas platei (2.vieta 2005.gadā), albumam "Exclusive" (4.vieta 2007.gadā) un "Graffiti" (7.vieta 2009.gadā).

Krisa Brauna incidents raidījumā "Good Morning America"

Albuma komerciālajiem panākumiem nav traucējusi arī dziedātāja ekscentriskā uzvedība. Atgādinām, ka pavisam nesen Brauns izdemolējis savu ģērbtuvi raidījumā "Good Morning America" un izsitis logu ar krēslu. Par dusmu lēkmes iemeslu acīmredzot kļuva raidījuma vadītājas Robinas Robertsas jautājums par viņa uzbrukumu Rianai 2009.gadā. Lai nomierinātu dziedātāju, tika pat izsaukta apsardze, tomēr problēma tika atrisināta bez policijas iejaukšanās.

"Tas bija ļoti nopietni - kam tu izgāji cauri un kas ar tevi notika," sacīja Robertsa. "Kā tu spēji..." Šajā brīdī acīmredzami satrauktais Brauns pārtrauca jautājumu, sakot, ka tā ir pagātne un tagad viņš vēlas koncentrēties uz savu jauno ierakstu. "Es vēlos runāt par albumu, nevis to, kas notika pirms diviem gadiem." Pēc intervijas Brauns uzstājās, tomēr pēc pirmās dziesmas viņš devās uz ģērbtuvi, kur sāka ārdīties.

Vēlāk 21 gadu vecais mūziķis atvainojās visiem televīzijas studijas darbiniekiem.

Atgādinām, ka februāra beigās Losandželosas Augstākā tiesa atcēla Braunam noteikto aizliegumu Rianai, un tagad dziedātājs drīkst sarunāties ar bijušo draudzeni, taču nedrīkst viņu aizskart vai citādi traucēt. Riana nav iebildusi pret šo tiesas lēmumu.

"Tas nenozīmē, ka mēs izlīgsim vai pat atkal sarunāsimies. Tas tikai nozīmē, ka es negribēju iebilst tiesnesei," sacīja intervijā Riana, piebilstot, ka viņa padomājusi arī par Brauna muzikālo karjeru. "Mums nekad mūžā vairs nav jāsarunājas. Es tikai negribēju to viņam padarīt vēl grūtāku profesionālā ziņā. Tas, ko viņš izdarīja, bija personīgi, tas nekādi nebija saistīts ar viņa karjeru. Ja ir teikts, ka viņam jāatrodas 30 metru attālumā no manis, tas nozīmē, ka viņš nevar uzstāties balvu pasniegšanas pasākumos, tas noteikti viņam visu padarīja grūtu."

Billboard top10 septiņi jauni albumi

Atgriežoties pie topa, jāatzīmē, ka 2.vietā debitējis vēl kāds R&B mūzikas ieraksts. Amerikāņu dziedātājas Dženiferas Hadsones (Jennifer Hudson) jaunais albums "I Remember Me" pirmajā izdošanas nedēļā pārdots 165 000 eksemplāru.

Pagājušās nedēļas līdere - britu "baltā" soula dīva Adele ar "21" noslīdējusi uz 3.vietu (96 000).

Top10 atrodami vēl pieci jauni albumi (kopā septiņi jauni albumi Top10). Ņujorkas dendiji "The Strokes" ar savu jaunāko albumu "Angles" spējuši uzkāpt līdz 4.vietai (89 000), gospelmūzikas dziedonis Kērks Frenklins (Kirk Franklin) ar "Hello Fear" nr.5 (87 000), "Songs For Japan" labdarības izlase nr.6 (68 000), rokgrupas "Panic at the Disco" jaunais albums "Vices & Virtues" numur 7 (56 000).

Pēdējais top10 jaunums - Bobby V jeb bijušais R&B grupiņas "Mista" dalībnieks Bobijs Valentino (Bobby Valentino) ar "Fly On the Wall" (9.vieta un 38 000 kopiju).

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms palielinājies par 13%.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu