Skaistumkonkursā uzvar Latvijas «melnā zelta» tirgotāja Anete (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Aizvadītās nedēļas nogalē Jūrmalas viesnīcā, kas atrodas pašā jūras krastā, norisinājās fonda «IntRIGA World» rīkotā starptautiskā skaistumkonkursa «Mrs. Top of the World 2013» Latvijas dalībnieču atlases pasākums. Tajā uzvaras laurus plūca rīdziniece Anete Bilzēna (40), kura ne vienu vien reizi nirusi tumšajās Latvijas ezeru dzīlēs, lai atrastu «melno zeltu».

Zīmīgi, ka Anete skaistumkonkursa «Mrs. Top of the World 2013» Latvijas dalībnieču atlasē nokļuva vien konkursa norises priekšvakarā. «48 stundas pirms skaistumkonkursa norises mana draudzene, kas piedalījās Latvijas dalībnieču atlasē, pārdomāja. Tādēļ viņa palūdza, vai nevaru uz konkursu aiziet viņas vietā. Es apgriezos uz vienas kājas pie spoguļa un pēc četrām minūtēm nolēmu: eju, kas būs, tas būs,» kā nokļuvusi konkursā, atminas Anete.

Pēc konkursa ar mirdzošo kroni galvā Anete sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» teic: «Necerēju, ka tā var notikt! It sevišķi tādēļ, ka man ir 40 gadu un man blakus konkursā bija meitenes, kurām ir 26 gadi. Patiesībā ļoti gaidīju šādu iznākumu. Man ļoti patīk, un es izbaudu savu uzvaru,» teic Anete.

Skaistumkonkursa «Mrs. Top of the World 2013» Latvijas atlases uzvarētāja atklāj, ka ļoti daudz strādājusi, lai iegūtu pieredzi un kļūtu par uzņēmēju. «Nodarbojos ar ļoti interesantu lietu, kā sapropelis (organogēni nogulumi saldūdens krātuvēs, kur ir stāvošs ūdens, un purvos zem kūdras slāņa) jeb Latvijas jauno melno zeltu. Šobrīd produkts ir izpētes un izmēģinājuma stadijā. Šis process norisinās Latvijā, Lietuvā un Polijā. Tā ir nākotne, tā ir sapropeļa ražošana kosmētikā. Šo produktu lielākoties izplatīšu Eiropā. Es esmu labākā reklāma, jo sapropelis sievietes dara jaunākas un skaistākas. Protams, paralēli ir jāvingro un jādejo. Es ļoti daudz dejoju,» par savu nodarbošanos teic Anete.

Viņa jau 13 gadus ir precējusies un audzina dēlu. Anetes dzīvesbiedram ir savi biznesi, un, kā viņa pati smejas, vīrs viņai ļauj izklaidēties ar melno Latvijas zeltu jeb dubļiem. «Arī pati esmu bijusi ezera dzīlēs ar akvalangu un redzējusi kā šis process notiek,» teic skaistumkonkursa uzvarētāja.

Anete ar savu vīru tikpat gadus, cik pavadījuši laulībā, aizraujas ar deju. «Dejojam tango, salsu un citas dejas. Mums ir fantastiska deju skolotāja Juta Vanaga. Abi ar vīru dejot sākām kā baltas lapas. Manuprāt, deja ir skaistākais, kas spēj uzturēt partnerattiecības. Nekas cits! Ne romantika, ne skaista apakšveļa. Deja - tā ir attiecību dzirkstelīte,» savu attiecību stabilitātes recepti atklāj Anete.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu