Seriāla "Laimīgi kopā" jaunākā sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Līksmo Bukinu ģimenīti un viņu kaimiņus no seriāla "Laimīgi kopā" TV3 skatītāji zina ne pirmo dienu, un šī līksmā un vienkāršā krievu kompānija skatītājiem ļoti iemīļota. Kas notiek viņu dzīvē šodien?!

Daša un Gena apprecējās drīz pēc vidusskolas beigšanas, Gena atmeta cerības kļūt par futbolistu un šobrīd strādā par apavu pārdevēju. Viņa sieva, rudā egoiste, smukulīte Daša lepojas, ka nekad nav strādājusi - ne tikai oficiālā darba vietā, bet arī pašas mājās. Sveta Bukina tikmēr sapņo par izdevīgām (aprēķina?!) laulībām un apjūk skaitļos, ja tiek runāts par IQ koeficientu un apavu izmēriem. Tāda, lūk, jaunkundze! Roma Bukins sapņo par meiteni jeb pareizāk teikt - meitenēm, visām pasaules daiļavām. Un neaizmirsīsim arī par līksmās Bukinu ģimenītes suni Baronu un kaimiņiem Ļenu un Toļiku. Arī viņi tepat vien ir un ikdienu iekrāso košās krāsās!

Dašas neticamās pārvērtības

Skatītāji jau pieraduši, ka Bukinu ģimenē ne diena nepaiet bez piedzīvojumiem un līksmības! Tādēļ jau viņi ir tik iemīļoti un gaidīti ikviena mājās. Bet neviens negaidīja, ka Sveta internetā iegādāsies sev amerikāņu vīru. Ka Roma nevienam nemanāmi kļūs prātīgs, bet Ļena iemīlēs Genu (atgādināsim, ka viņa necieta viņu ne acu galā) un iestāsies viņa apvienībā Bez bābām! Toļikam sagribēsies bērnu, bet pats neticamākais skars Dašu - viņa negaidīti pārvērtīsies par... Ļeru Kudrjavcevu.

Ļ.Kudrjavceva sevī iemieso sievietes ideālu, par to pilnīgi noteikti ir pārliecināti vīrieši! Viņa ir labsirdīga, uzmanīga un dzīves baudītāja - tās ir vien dažas no īpašībām, kuras apbur stiprā dzimuma pārstāvjus.

Šobrīd izredzētais ir Gena, kurš mājās sastop jauno, pārvērsto sievu Dašu-Ļeru un, protams, netic pats savām acīm.

Ļera Kudrjavceva un "Laimīgi kopā"

"Pēc divām laulībām trešajās ielaižos piesardzīgi," joko populārā šovu vadītāja Ļ.Kudrjavceva. "Kad jauns cilvēks ienāk aktieru savienībā, kura cieši sastrādājusies un kurā izveidojušās stipras tradīcijas un noteikumi, abām pusēm tas ir psiholoģiski grūti. Man ļoti paveicās ar to, ka bērni mani pieņēma labprāt. Lūk, tikai Gena iesākumā bija neticīgs un aizdomīgs, laikam jau vienkārši nespējot noticēt savai laimei."

Patiesībā Genu nemaz nebija tik grūti pierunāt un pārliecināt, ka viņa laulības dzīve turpmāk būs tieši šāda (kurš gan pretotos?!). Tikai viss, protams, nebija tik vienkārši un skaisti, kā viņam iesākumā likās un labpatiktos. Kā notikumi savīsies, risināsies un sapīsies līksmajā Bukinu ģimenē, skatītāji uzzinās jau pavisam drīz jaunākajās, ceturtās "Laimīgi kopā" sezonas sērijās!

Jaunākās, ceturtās seriāla "Laimīgi kopā" sezonas sērijas jau no 11.aprīļa darba dienās 18:05 TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu