Marta Ritova draugiem sarīkojusi intīmu ballīti (50)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Intīmā gaisotnē Arhitektu namā Eirovīzijas nacionālā dziesmu konkursa fināliste Marta Ritova prezentēja savu pirmo videoklipu dziesmai «Mainiet vārdus».

Dziedātāja, TV šova «OKartes skatuve» dalībniece Marta Ritova sveču gaismā prezentēja savu pirmo videoklipu dziesmai «Mainiet vārdus». Pasākums bija ļoti privāts, tikai labākajiem draugiem un ģimenei.

«Šis ir mans pirmais videoklips un, iespējams, arī pēdējais, tāpēc izlēmu to prezentēt. Nevēlējos lielu ballīti, bet iespēju sapulcināt vienuviet visus savus mīļos un kopā nosvinēt,» skaidro Marta.

Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Netipiskās vietas izvēlē galvenais vaininieks ir fakts, ka Marta nevēlējās spēlēt sintezatoru, bet klavieres un Arhitektu namā ir klavieres. Arī ēkas aura patīk māksliniecei, jo tā rada savu atmosfēru, ne tipisko kluba sajūtu.

Viesu vidū bija arī Martas skatuves kolēģi Anete Volmane, Mārtiņš Ruskis, Mārtiņš Jātnieks, Valters Osis, Kristīne Pāže un Ivo Grīsliņš-Grīslis.

Dziedātājs Ivo Grīsliņš-Grīslis bija vienīgais no viesiem, kurš uzstājās, gan dziedot solo, gan duetā ar Martu. Arī pati pasākuma vaininiece sniedza nelielu koncertu, nodziedot savas populārākās dziesmas, tostarp arī hitu «Ar tevi».

Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

«Ieraugot visus savus mīļos vienuviet, domāju, ka sākšu raudāt, bet raudāšanas sajūta izgaisa pēc uzrunas un to nomainīja vēl pacilājošāka prieka sajūta,» sajūsmā stāsta Ritova.

Videoklips ir par to, ka jāmaina pasaule, cilvēki, pasaules uztvere. «Mēs runājam par to, ka viss ir slikti, slikta ir vieta, kur dzīvojam, slikti iet attiecībās, slikti iet darbā. Lai būtu labi, ir jāsāk ar sevis mainīšanu, ja mainīsies pats, mainīsies arī pasaule. Nevar vēlēties, lai mainās pasaule, ja pats paliec tāds kā esi un nemainies; ja visi būsim stagnācijas posmā, nekas nekustēsies,» dziesmas jēgu skaidro dziedātāja.

Dziedātāja viesus cienāja ar kūkām, sāļajām uzkodām, un ikvienam bija iespēja saskandināt vīna glāzi ar pašu Martu un vēlēt viņai veiksmi.

Komentāri (50)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu