Toms Grēviņš: «Vīrieši lielas lietas var izdarīt tikai mīlestības dēļ!» (61)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

«Radio 101» dīdžejs Toms Grēviņš ar savu draudzeni kulinārijas žurnālisti Lauru Skudrīti apmeklēja savu paziņu Valtera Zirdziņa un Kristīnes Ozolnieces jaunizveidotā restorāna «Valters» svinīgo atklāšanu Vecrīgā. Toms atzina, ka Valters savam biznesam pievērsies tikai mīlestības vadīts, jo no Dikļu pils Valmieras pusē pārcēlies uz dzīvi un darbu Rīgā.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Toms Grēviņš par Valtera Zirdziņa jaunatvērto restorānu teic: «Ļoti bravūrīgs uzstādījums. Būs interesanti apskatīties kā viņš ar to tiks galā, jo tā ražošana mums Latvijā ir tāda, kāda ir, līdz ar to arī produktu izvēle ir tāda, kāda ir. Bet ir forši, ka Valters to ir apņēmies darīt, jo ik pa laikam kāds to apņemas. Es ļoti ceru, ka pietiks klientūras un cilvēku intereses un tas varēs turpināties ilgu laiku.»

Toms jau iepriekš ir baudījis Valtera Zirdziņa gatavoto maltīti. «Ar Valteru iepazinos aizvadītajā vasarā. Biju aizbraucis uz Burtnieku pili, kur Valters kopā ar Mārtiņu Sirmo un Kārli Celmu bija izveidojis ļoti interesantu vasaras brīvdabas «pop-up» restorānu. Mani ļoti ieinteresēja Valtera filozofija. Viņš arī ir ciemojies pie manis radio brokastu raidījumā. Es novērtēju, ko viņš dara. Zinu, ka uz Rīgu Valters ir pārcēlies mīlestības dēļ, jo pirms tam viņš bija Dikļu pils šefpavārs. Vīrieši jau vispār lielas lietas var izdarīt mīlestības dēļ. Mīlestība ir labs inerces spēks,» atklāj Toms.

«Radio 101» dīdžejs ar mīļoto meiteni Lauru Skudrīti atklāj, ka uz restorānu noteikti atnāks divvientulībā, lai izbaudītu Valtera veidoto ēdienkarti. «Ļoti iegaršojās maizīte ar medu un kaņepēm. Tā bija kārtīgu garšu bomba,» par nobaudītajām uzkodām restorāna atklāšanā teic Toms.

Vaicājot, kāda ir Toma un Lauras ģimenes iecienītā ēdienkarte un kādu pārtiku izvēlas, Toms paskaidro, ka abi esot cēli ēdāji. «Mēs noteikti neesam kokakolas fani. Mums ir svarīgi zināt gaļas izcelsmi,» piebilst Toms, bet Laura paskaidro, ka lielākoties izvēlas Latvijā audzētu un ražotu pārtiku.

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu