Marta Ritova pajokojusies par saderināšanos (46)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Jaunā dziedātāja un šā gada Eirovīzijas nacionālā dziesmu konkursa superfināliste Marta Ritova savā «Twitter» mikroblogā ievietojusi fotogrāfiju, kurā skatuves kolēģis no TV šova «Okartes skatuve» - Valters Osis - viņai mauc pirkstā saderināšanās gredzenu. Turklāt bildes komentārs vēsta, ka šajā vasarā plānojas liela balle.

Tiesa gan, šo fotogrāfiju Marta Ritova savā mikroblogā ievietojusi 1. aprīlī, kad visā pasaulē joki tiek plēsti un nebēdu. Kā zināms, šajā dienā pasaulē populārā aktrise un dziedātāja Lindsija Loena savā «Twitter» mikroblogā pavēstīja, ka viņa oficiāli ir stāvoklī. Fani momentā steidza apsveikt Lindsiju ar šo priecīgo vēsti, bet dienu vēlāk aktrise atklāja, ka tikai pajokojusi.

Sazinoties ar jauno dziedātāju Martu Ritovu, viņa sarunā ar «Sejām» apstiprina, ka tik tiešām fotogrāfija mikroblogā ir tikai un vienīgi 1. aprīļa joks un saderināšanās nav notikusi.

Marta Ritova savā "Twitter" mikroblogā ievietojusi fotogrāfiju, kurā skatuves kolēģis no TV šova “Okartes skatuve” - Valters Osis, viņai liek pirkstā saderināšanās gredzenu
Marta Ritova savā "Twitter" mikroblogā ievietojusi fotogrāfiju, kurā skatuves kolēģis no TV šova “Okartes skatuve” - Valters Osis, viņai liek pirkstā saderināšanās gredzenu Foto: twitter.com

Jau pērnā gada septembrī dzīvesstila portāls «Sejas» vēstīja, ka abu TV šova «Okartes skatuve» dalībnieku starpā izveidojušās romantiskas un draudzīgas attiecības: «Jau pāris mēnešus jauno Latvijas šovbiznesa darboņu aprindās klīst runas, ka TV muzikālā realitātes šova «OKartes skatuve» 2. vietas ieguvējas Martas Ritovas un puišu grupas «Nu un» mūziķa Valtera Oša starpā izveidojušās romantiskas jūtas.» Turklāt abi šova dalībnieki kopā ar savu šova skatuves kolēģe Aneti Volmani bija aizbraukuši atpūsties uz vienu no Turcijas kūrortiem. Tiesa gan, Marta toreiz sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» noliedza, ka viņu ar Valteru saistītu kas vairāk kā tikai sirsnīga draudzība un kopīgas intereses.

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu