Startē "Karaliskais anekdošu turnīrs"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tas notika Livonijas laikos, kad Nacionālā un Dailes teātra trupām aizsākās strīds. Kāda lietainā vakarā krodziņā abu teātru trupas sāka ķildu - kurš no viņiem asprātīgāks! Latvijas neatkarīgā televīzija, jau gadsimtiem vērojot abus nemierniekus, nolēma strīdu izšķirt, aicinot uz īstu bruņinieku turnīru. Ar šādu stāstu šajā vakarā tiks sākts jauns LNT humora šovs “Karalisko anekdošu turnīrs”.

"Tā kā dažādās pasaules valstīs, kurās sākas pilsoņu konflikti un militāri kari, tā uzrodas kāda vidutāja valsts, kuras uzdevums ir mēģināt nostāties pa vidu un atrisināt šo militāro stāvokli, tāpat arī mēs, telekompānija LNT, esam uzņēmušies šo ļoti atbildīgo soli, vērojot daudzus gadsimtus šo konfliktu starp Dailes un Nacionālo teātri, un mēs mēģināsim šo konfliktu kaut kādā veidā arī atrisināt. Saucot šos teātrus uz bruņinieku turnīru," stāsta LNT producents Niks Volmārs.

Volmārs atklāj, ka to,

kurš tad no abiem teātriem izrādīsies asprātīgāks, noteiks tikai un vienīgi skatītāji ar saviem aplausiem un ovācijām.

"Tautai būs iespēja balsot ar aplausiem un aplausu skaļumu. Tāpat kā senajos laikos notika īstās grieķu, romiešu cīņās, kur publika kliedza, kurš ir uzvarētājs. Tad arī šeit tauta varēs kliegt, kurš ir uzvarētājs," sola Volmārs.

Kā sākušās nesaskaņas starp abiem teātriem?

"Es domāju, ka to jau īsti neviens nezina. Varbūt pat tā arī ir labāk... Jo galu galā kuru interesē fakti, nu tas jau ir draudzīgs saržs. Tāds skandāls tikai un vienīgi ar pluszīmi," runā Lauris Dzelzītis, Dailes teātra bruņinieks.

"Zinu, ka varbūt ir kaut kāds neliels nemiers, bet tā ir vairāk tāda labsirdīga pavilkšana uz zoba, man liekas. Aizsākums, es nezinu, kur ir meklējams," min Ivars Kļavinskis, Nacionālā teātra bruņinieks.

"Man tā liekas, divi spēcīgi teātri vienmēr savā starpā atradīs, par ko kašķēties, bet nezinu, vai tas ir tāds naidīgais kašķis, tas ir varbūt uz tādiem labdabīgiem jociņiem, cauri nešanām," tā Ainārs Ančevskis, Nacionālā teātra bruņinieks.

Kurš no teātriem iegūs ceļojošo turnīra kausu, vēl nezinām, tomēr ir vēl viens jautājums, kurš nomoka ļoti lielu Latvijas daļu - vai latviešiem ir humora izjūta?

"Ēeem... Dažiem ir," Lauris Dzelzītis.

"Latviešiem ir gājuši pāri kā tautai kari, ir gājuši gan zviedri, gan vācieši, gan krievi pāri. Tā kā tāds izteikts latvietis Latvijā jau sen vairs nedzīvo. Bet humora izjūta ir, to mēs redzam kaut vai, kad cilvēki nāk uz Dailes teātra izrādēm uz situāciju komēdijām, viņi apmeklē tās, nāk un smejas. Domāju, ka mūsu tautai viss ar humoru ir kārtībā," - Intars Rešetins, Dailes teātra bruņinieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu