Seriāla «Glee» aktieris cenšas atbrīvoties no narkotiku atkarības (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Populārā seriāla «Glee» aktieris, Fina lomas atveidotājs Korijs Monteits atkal ir nonācis narkotiku atkarības važās un devies uz klīniku, lai tiktu galā ar šo problēmu. Aktieri atbalsta viņa mīļotā meitene, seriāla «Glee» galvenās lomas atveidotāja Lī Mišela

Kanādiešu aktieris Korijs Monteits, Fina lomas atveidotājs populārajā seriālā «Glee», atzinis, ka pagātnē viņam bijušas narkotiku problēmas. Narkotikas vajājušas puisi arī tagad, un nu viņš devies uz klīniku, lai apkarotu savu atkarību.

Populārā seriāla “Glee” mīlnieki Lī Mišela un Korijs Monteits arī reālajā dzīvē ir pāris
Populārā seriāla “Glee” mīlnieki Lī Mišela un Korijs Monteits arī reālajā dzīvē ir pāris Foto: SCANPIX SWEDEN

Aktieris publiski ir atklājis, ka jau kopš 19 gadu vecuma cīnās ar narkotiku atkarību un 2011. gadā pat publiski izteicās, ka priecājas, ka ir vēl dzīvs. Narkotiku lietošanas laikā aktieris pat zadzis naudu no tuviniekiem, lai varētu iegādāties nākamo devu.

Korijam ir apnicis cīnīties vienam, tāpēc aktieris devies uz klīniku, kur viņam palīdzēs profesionāļi un arī pašam būs iespēja apdomāties un saprast, kāpēc viņš lieto narkotikas.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu