Īpaša ballīte «Ugunsgrēkā» (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

17.aprīlī izcilais latviešu aktieris Leons Krivāns svinēs 75. jubileju, tāpēc mīlētākā seriāla «UgunsGrēks» varoņi ir padomājuši par to, kā iepriecināt kolēģi svētkos. Svētku vakarā seriāla sērija būs īpaša, jo viesnīcas darbinieki rosīsies un pacilātā noskaņojumā kopīgi rotās kafejnīcu, pūtīs balonus un klās galdu. Visi kopā viņi gatavos Miervalža dzimšanas dienas pārsteiguma ballīti.

Aktieris Leons Krivāns seriālā UgunsGrēks tēlo Miervaldi jau no pirmās sezonas, pirmās sērijas. Leons un viņa kolēģi ir kopā priekos un gavilēs gan dzīvē, gan uz skatuves, tāpēc

L. Krivāna jeb Miervalža kolēģi nolēmuši viņa 75 gadu jubileju godam nosvinēt seriāla «UgunsGrēks» 33. sērijā,

kas iekrīt šā gada 17.aprīlī!

Visi «UgunsGrēka» veidotāji un varoņi sūta apsveikumu aktierim svētkos: ««UgunsGrēka» komanda sveic savu mīļo Mieriņu, lielisko aktieri Leonu Krivānu, jubilejā un novēl azartisku un prieka pilnu ceļojumu dzīves bangainajā jūrā! Lai ceļavējš pūš burās, zvaigznes rāda ceļu, lai kuģa tilpnē netrūkst ruma un nāras dāvā savas visskaistākās dziesmas! Veselību, laimi, prieku, radošu gandarījumu, nerimstošu humora izjūtu un vēl daudzus ražīga darba pilnus gadus!»

Foto: TV3

Pārsteiguma ballītes rosība

Svētku vakarā, 17.aprīlī, Miervaldis nemaz nenojautīs, ka viesnīcas darbinieki vēlas viņu iepriecināt dzimšanas dienā un būs ļoti patīkami pārsteigts. Jubilejas sērijas sākumā Mieriņu sarūgtina, ka iepriekš rezervētajā kafejnīcā pēkšņi notiek kāds negaidīts bankets. Taču patiesībā tajā laikā kafejnīcā notiek rosība – Rita kārto glāzes uz paplātes, Milda no virtuves nes uzkodas, Zenta izdaiļo telpu ar baltām papīra bumbām – dāmas gatavojas Miervalža dzimšanas dienas pārsteiguma ballītei!

Foto: TV3

Lai neliktu Mieriņam vairāk gaidīt, jo nav smuki jubilāru atstāt svētkos vienu, Zenta aizsteidzas pēc viņa un ved uz kafejnīcu. Tur ne miņas no banketa un Mieriņu sagaida pārsteigums – izrotāta kafejnīca, kurā uzrodas paslēpušies viesnīcas darbinieki Olafs, Gunārs, Rita un Milda. Visi sirsnīgi velta Mieriņam daudz laimes vēlējumu, kliedz urrā, šauj gaisā konfeti, apsveic Miervaldi dzimšanas dienā. Pārsteigums ir izdevies!

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu