Dāmas izvēlas pucēties pavasarīgos toņos (82)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Uz «Vīna studijā» notiekošo modes zīmolu «Karen Millen» un «List» pavasara tendenču modes skati ieradās arī sabiedrībā zināmās sievietes, kuras bija izvēlējušās tērpus pavasarīgos toņos.

Modes zīmola «Karen Millen» sevi piesaka kā pašpārliecinātu modes zīmolu, tādēļ to iecienījušas Latvijas slavenības un biznesa lēdijas, kuras baudot vīnu un saldumus, modes skatē iepazinās ar jaunākajām kolekcijām. Ja «Karen Millen» šajā pavasara un vasaras sezonā dominē krāšņi tērpi, tad modes zīmols «List» tērpus papildina ar visu varavīksnes krāsu kažokādas vestēm un apkaklēm.

Pasākumu apmeklēja aptuveni 100 īpaši aicināto viesu, to vidū bija arī tādas sabiedrībā pazīstamas dāmas kā uzņēmēja Santa Kola, tirdzniecības centra «Spice» vadītāja Iveta Lāce, TVNET galvenā redaktore Zita Lunde, kā arī dziedātāja Olga Rajecka. Pasākuma vadītāju lomu uzņēmās TV darbinieki Oskars Lepers un Rūta Čivča.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET
Komentāri (82)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu