Top Teātra dienas koncertuzvedums "Trīs Sprīdīši: turp un atpakaļ"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 25. marta Dailes teātrī būs iespēja redzēt Teātra dienas koncertuzvedumu „Trīs Sprīdīši: turp un atpakaļ” - neprātīgi smieklīgu dziesmu spēli pieaugušajiem par pēdējo trīs latviešu ceļojumu apkārt pasaulei un atpakaļ pie sevis.

Jauno Teātra dienas koncertuzvedumu veido režisors Ģirts Ēcis, režisora asistents Valdis Liepiņš, scenārija autors Ilmārs Šlāpins, mūzikas konsultants Juris Vaivods, scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis, kostīmu māksliniece Liene Dobrāja, ilustrators Gatis Buravcovs, horeogrāfe Inga Raudinga un gaismu mākslinieks Mārtiņš Kudiņš.


Reiz jaunākajos laikos dzīvoja maza un nešpetna sprīdīšu tauta. Pareizāk sakot, pavisam maza. Viņu bija tikai trīs. Lielākais sprīdītis sevi domājās pārāku esam par citiem, tādēļ visi viņu sauca par Pārāko Sprīdīti. Mazākais un kuslākais no pārējiem diviem tika zvaigāts par
malējo, to tad arī sauca par Malējo Sprīdīti. Vidējo sprīdīti neviens nekā nesauca un neievēroja, tik vien kā par Vidējo Sprīdīti arī varam
viņu nosaukt...

Koncertuzvedumā piedalīsies Lauris Dzelzītis (Malējais Sprīdītis), Artis Robežnieks (Vidējais Sprīdītis), Juris Strenga (Pārākais Sprīdītis), Ērika Eglija (Lienīte), Juris Bartkevičs (Ļaunais privātuzņēmējs Smurguls), Olga Dreģe (Sviedru bankas Naudas māte), Harijs Spanovskis (Politiķis Vecais Niķis), Aldis Siliņš (Nokio Pinokio), Gints Grāvelis (Sapņu uzpircējs misters Roulings), Juris Frinbergs (Londonas restorāna pārvaldnieks Vests), Dainis Gaidelis (Amsterdamas sēņu vecis Žuljēns Masāžs), Mirdza Martinsone (Parīzes bordeļa madāma Princese uz Egīla Zirņa), Jānis Paukštello (Latviešu biedrības nama direktors deLetons), Intars Rešetins (Stjuarts Bertolds Kliks), Sarmīte Rubule, Ieva Pļavniece, Kristīne Nevarauska, Kristaps Rasims, Dainis Grūbe, Gints Andžāns, Inita Dzelme (Prostitūtas, politiķi, Latviešu biedrības biedri, Lienītes trīnīši) un Valdis Liepiņš (Diktors).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu