Roberto Meloni emocionāls randiņš ar ugunīgo ukrainieti Ani Loraku (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Dziedātājs Roberto Meloni vakar piedzīvojis īpaši nozīmīgu randiņu. Viņš saticies ar apburošo Ukrainas dziedātāju Ani Loraku. Zīmīgi, ka Ani un Roberto jau ir pazīstami kopš 2008. gada, kad Roberto grupas «Pirates of the sea» sastāvā starptautiskajā Eirovīzijā pārstāvēja Latviju, bet Ani Loraka Ukrainu. Roberto atzīst, ka tikšanās izvērtusies ļoti emocionāla, jo Ani Loraka, viņu ieraugot, pat sākusi dungot pirātu slaveno piedziedājuma meldiņu.

Dziedātājas Ani Lorakas koncertu Rīgas Kongresu namā organizēja koncertaģentūra «Makroconcert», un arī Roberto Meloni šobrīd sadarbojas ar šo koncertaģentūru. Dziedātājs spēlē gan komēdijā «Орлы стриптиза», gan latviešu versijā «Kailie brieži».

«Visu koncertu gan neredzēju, jo pats tagad esmu aizņemts darbā. Gatavoju ar dejotājām jaunu koncertprogrammu, ko prezentēšu jau aprīļa sākumā. Esmu sajūsmā par to, ko redzēju koncertā. Ani Loraka dzied dzīvajā, un viņai ir tikai viena fona vokāliste. Pirms koncerta Rīgā viņa sniedza koncertu Igaunijā, pēc uzstāšanās Rīgā sēdās autobusā un devās uz Kaļiņingradu, bet jau parīt viņai ir koncerts Minskā. Viņas koncertturnejas grafikā paredzēts 21 koncerts mēneša laikā. Viņa tik tiešām izskatās un dzied kā superzvaigzne,» stāsta Roberto.

Pēc Ani Lorakas koncerta Roberto devās uz ukraiņu dziedātājas grimētavu, lai papļāpātu ar savu ārzemju skatuves kolēģi, ar kuru abi 2008. gadā pat startēja starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Starp citu, tas bija pēdējais gads, kad Roberto Meloni ar grupu «Pirates of the sea», izpildot enerģisko dziesmu «Wolves Of The Sea», Latviju aizveda līdz pat finālam.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu