Igoram Lingam 20 gadus jaunāka draudzene (96)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Mūzikas video kanāla direktors, režisors un producents Igors Linga (47) jau gadu satiekas ar 27 gadus veco Diānu Urbeviču. Igors un Diāna apmeklēja arī radio «Capital FM» ētera balss Lienes Brikouskas videoklipa «Sapņu pilsēta» prezentāciju klubā «Coyote Fly». Kas saista pievilcīgo gaišmati un populāro režisoru?

Sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» Diāna Urbeviča atklāj, ka Igoru Lingu esot uzrunājusi ar vēstuli portālā draugiem.lv. Simpātiskā gaišmate esot Lingam lūgusi parādīt videoklipa uzņemšanas procesu, un slavenais videoklipu meistars piedāvājis Diānai stažēties pie viņa Mūzikas video kanālā videoklipu veidošanā. Tiesa gan, pagaidām vēl nav tapis abu kopdarbs. Iespējams, tas notiks jau šajā vasarā.

Ar iespēju piedalīties videoklipu filmēšanā Linga palīdzot atklāt savus talantus ne tikai jaunajiem grima māksliniekiem, bet arī topošajiem operatoriem un režisoriem. «Man tas nav nekas īpašs, taču gados jauniem cilvēkiem iespēja pabūt jauna videoklipa prezentācijā un nofotografēties ar Latvijā populāriem mūziķiem, tā nokļūstot arī preses uzmanības lokā, ir milzīgs notikums. Lai jau viņām tiek,» savu viedokli paudis Linga.

Tādējādi izrādās, ka simpātiskā gaišmate Diāna ir ne tikai Igora Lingas pavadone, bet arī skolniece.

Komentāri (96)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu