«Summer Sound» šovasar uzstāsies «Prāta Vētra» (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

12.jūlijā un 13.jūlijā jau trešo gadu pēc kārtas Liepājā norisināsies viens no lielākajiem mūzikas festivāliem Latvijā - «Summer Sound». Šorīt Radio SWH rīta šovā «Rīta svīta» festivāla organizatoru pārstāvis Uldis Akselrods atklāja pirmo festivāla lielo mākslinieku. Tā ir mūsu pašu «Prāta Vētra», kas festivālam gatavo īpašu programmu.

Šogad par festivāla kura ģenerālsponsoru ir kļuvis Latvijas Mobilais Telefons. Festivāls šogad notiks Zvejnieksvētku laikā, un tā oficiālais nosaukums būs «LMT Summer Sound».

«LMT Summer Sound» ir viens no lielākajiem vasaras festivāliem Latvijā un ar katru gadu tā popularitāte būtiski aug. Divas dienas Liepājas pludmalē var vērot spožāko pašmāju un lielisku ārvalstu mūziķu uzstāšanās. Pateicoties ģenerālsponsoram, festivāla ietvaros liepājniekiem un pilsētas viesiem uz vairākām pludmalē un parkā izvietotām skatuvēm būs iespēja redzēt ap 100 grupu, skatuves mākslinieku un dīdžeju, kas pārstāv visdažādākos mūzikas stilus. Festivāla pirmais galvenais mākslinieks tiks nosaukts jau 25.martā, un sagaidāms, ka tas pulcēs līdz šim lielāko apmeklētāju skaitu uz festivālu.

«Ar LMT esam sadarbojušies arī iepriekšējā gadā, tāpēc mums ir patiess prieks, ka šī sadarbība turpinās jaunā kvalitātē, kas ļaus mums šogad festivālu veidot vēl vērienīgāku un kvalitatīvāku kā pērn un atvest uz Liepāju visiem iemīļotus un populārus vietējos un ārzemju mūziķus. Mūsu mērķis ir LMT Summer Sound padarīt par vasaras skaļāko notikumu populārās mūzikas jomā Latvijā un ikviena festivāla apmeklētāja Lielo Vasaras Piedzīvojumu!» stāsta Uldis Akselrods.

Biļetes uz festivālu LMT Summer Sound jau ir pārdošanā Biļešu serviss tirdzniecības vietās un ekase.lv. Līdz pirmo mākslinieku izziņošanai festivāla 2 dienu biļete maksā 14 Ls un 16 Ls ar vietu telšu pilsētiņā, savukārt VIP biļete maksā 30 Ls un 40 Ls ar iekļautu autostāvvietu. Tuvojoties festivālam, biļetes kļūs dārgākas.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu