Sensacionālas grāmatas par veselību (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Apgādā Zvaigzne ABC» izdotas divas jaunas grāmatas veselības jomā - «Ķīnas pētījums» («The China Study») un «Kā izārstēt un nepieļaut sirds un asinsvadu slimības». Abās grāmatās ir atspoguļoti vairāku gadu pētījumi un secinājumi, ka slimības vistiešākajā veidā ir saistītas ar ikdienā lietoto uzturu. Vairāki ar uzturzinātni saistīti profesionāļi uzskata, ka grāmatās paustās patiesības ir jāzina katram, kam rūp sava veselība un dzīvība!

Nav vairs nekāds pārsteigums, ka slepkava nr. 1 pasaulē ir sirds un asinsvadu slimības. Arī Latvijā nupat publiskots pētījums, ka galvenais priekšlaicīgas nāves cēlonis ir sirds un asinsvadu slimības un ļaundabīgie audzēji. Pasaulē ir veikti neskaitāmi pētījumi par to, kas izraisa saslimšanu ar ļaundabīgiem audzējiem un sirds un asinsvadu slimībām.

www.zvaigzne.lv

«Apgāds Zvaigzne ABC» laidis klajā pasaulē atzītā uzturzinātnes speciālista Dr. Kempbela un viņa dēla Tomasa M. Kempbela (T. Colin Campbell, Ph.D. / Thomas M. Campbell II, M.D.) grāmatu «Ķīnas pētījums», kurā var rast atbildes uz mūsdienu vissvarīgākajiem uzturzinātnes jautājumiem: kas patiesībā rada vēzi un kā tikt galā ar aptaukošanās epidēmiju. «Ķīnas pētījums» ir pārliecinošākais pierādījums, ka sirds slimības, vēzi un citas rietumniekiem raksturīgās slimības var novērst ar uzturu. Otra grāmata, kas jāizlasa, ja vien cilvēkam ir svarīga sava veselība un dzīvība, ir izcilā ASV ķirurga un pētnieka Koldvela B. Eselstina grāmata «Kā izārstēt un nepieļaut sirds un asinsvadu slimības».

Zvaigznes ABC valdes priekšsēdētāja Vija Kilbloka atzīst, ka «šo abu grāmatu izdošana ir labākais, ko Zvaigzne ABC ir varējusi darīt mūsu bērnu nākotnes labā».

«Ķīnas pētījums»

Grāmatas «Ķīnas pētījums» pamatā ir visplašākais un nozīmīgākais zinātniskais pētījums par uzturu. Grāmatas autoram T. K. Kembelam, ārstam un zinātniekam ar 40 gadu stāžu, 26 gadu garumā bija pieejami unikāli, daudzpusīgi dati par Ķīnas un ASV iedzīvotājiem, sniedzot iespēju pētīt sakarības, kā dažādi uztura faktori ietekmē vēža šūnu rašanos un vairošanos. Kas ir tie iemesli, kāpēc cilvēki saslimst ar vēzi, un kā no tā izvairīties? Kāpēc mēs par to zinām tik maz? Kas ir ieinteresēts, lai mēs to neuzzinātu? Medicīnu atmaskojošais Dr. Kempbela pētījums padara šo grāmatu par aizraujošu lasāmvielu, ko var lasīt gluži kā detektīvromānu.

Daudzi ar uzturzinātni saistīti profesionāļi pat apgalvo, ka grāmatas «Ķīnas pētījums» izlasīšana var glābt mūsu dzīvību.

««Ķīnas pētījums» ir mūsdienu diētas, dzīvesveida un medicīnas maldu labi dokumentēta analīze ar pierādījumiem, ka «ātrie risinājumi» parasti nevar sniegt nekādus panākumus. «Ķīnas pētījuma» sniegtā mācība ļauj pārliecinoši izprast, kāpēc augu valsts diēta veicina veselību un samazina pārtikušām valstīm raksturīgo slimību risku,» raksta Sušma Palmere, Ph. D., bijusī ASV Nacionālās zinātņu akadēmijas Uzturzinātnes un pārtikas departamenta direktore.

Grāmatu «Ķīnas pētījums» no angļu valodas tulkojis Alberts Aldersons.

«Ķīnas pētījums»
«Ķīnas pētījums» Foto: publicitātes

«Kā izārstēt un nepieļaut sirds un asinsvadu slimības»

Savukārt grāmatā «Kā izārstēt un nepieļaut sirds un asinsvadu slimības» pieredzējušais ķirurgs un zinātnieks Koldvels B. Eselstins, balstoties uz 20 gadu ilgiem zinātniskiem pētījumiem, izvirza un pierāda revolucionāru ideju: sirds un asinsvadu slimības ir novēršamas, turklāt atveseļošanās ir pašu slimnieku, nevis ķirurgu rokās. Grāmatā aprakstīta zinātniski pierādīta metode, ar kuras palīdzību iespējams pasargāt sevi arī no insulta un infarkta, novēršot to kopējo cēloni - asinsvadu bojājumus. Šī ir uztura programma, ar kuras palīdzību, par spīti smagajām sirds saslimšanām, visi Eselstina pacienti atguva veselību un ir bez slimību pazīmēm arī vēl šodien, pēc 20 gadiem. Viens no slavenākajiem Eselstina programmas piekritējiem ir bijušais ASV prezidents Bils Klintons, kas atguvis veselību, pateicoties šajā grāmatā aprakstītajai programmai.

«Dr. Eselstina izcili veiksmīgā sirds slimības apturēšanas un novēršanas programma, kuras pamatā ir pacientu izglītošana un aktīva iesaistīšana, iedragās merkantilo medicīnas sistēmu, kura galvenokārt balstās uz zālēm un invazīvām procedūrām,» raksta Hanss Dīls, Koronārās veselības uzlabošanas programmās iniciators un vadītājs.

Grāmatu «Kā izārstēt un nepieļaut sirds un asinsvadu slimības» no angļu valodas tulkojušas Kristīne Stalte un Evija Sadovska.

«Kā izārstēt un nepieļaut sirds un asinsvadu slimības»
«Kā izārstēt un nepieļaut sirds un asinsvadu slimības» Foto: publicitātes
Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu