Liepnieks traģiski pārdzīvo atlaišanu no «Playboy» (77)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Vēl pavisam nesen sabiedrību šokēja Jurģa Liepnieka negaidītā atlaišana no dzīvesstila žurnāla «Playboy» galvenā redaktora amata. Jurģis 22. marta rītā viesojies «Latvijas Radio 1» studijā, kurā teic, ka ir šokēts un traģiski pārdzīvo notikušo.

Bijušais Andra Šķēles padomnieks Jurģis Liepnieks radio ēterā teic, ka ir parakstījis dokumentus par darba attiecību pārtraukšanu: «Man ir uzteikts darbs, galīgi ne pēc manas vēlēšanās.

Es labprāt būtu ar to nodarbojies arī turpmāk, tā ka esmu ļoti satriekts, traģiski pārdzīvoju un tā tālāk.»

Jurģis stāsta, ka iemesli joprojām netiek minēti un tas norāda, cik profesionālais līmenis tur esot «augsts», taču Liepnieks viņus saprotot, jo grūti izgudrot iemeslu, ja žurnāls tirgojas labi, reklāma nākusi labi, kā arī atsauksmes bijušas ļoti labas.

Liepnieks atminas «oligarhu lietu», kuras dēļ tika atlaists iepriekšējais parlaments. No tās lietas esot zināms, ka Andris Šķēle, Lembergs un Šlesers ir izdevniecības «Diena» koncerna faktiskie īpašnieki.

Tikmēr Jurģis Liepnieks pēc tam, kad uzzināja, ka ir atlaists, 20. martā, sociālā tīkla «Twitter» kontā publicējas divas nekonkrētas, tomēr mulsinošas ziņas:

Foto: twitter.com
Komentāri (77)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu