11.martā Freimaņa piemiņas koncerts (72)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

11.martā, "Arēnā Rīga" notiks Mārtiņa Freimaņa piemiņas koncerts "Dzīve kā košums", kurā piedalīsies un paša mūziķa skaistākajās dziesmās vienosies viņa draugi dzīvē un mūzikā, informēja Mārtiņa Freimaņa fonda pārstāvji.

Koncertā uzstāsies grupa "Tumsa", Lauris Reiniks, "Putnu balle", Olga Rajecka, Aija Andrejeva, "Labvēlīgais tips", Čilli, "PeR" un "Blitze", Yana Kay, koris "Mūza", "Astro’n’out", Valters un Kaža, Ance Krauze, Marija Bērziņa un Nikolajs Puzikovs, kurš kopā ar bērnu nama "Lejasstrazdi" audzēkņiem izpildīs dziesmu "Tu esi viens no mums".

Freimaņa dzeju lasīs Artūrs Skrastiņš, savukārt Agris Daņiļevičs gatavo horeogrāfiju līdz šim maz dzirdētam mūziķa producētam skaņdarbam "Lacrimosa - Pie Dieviņa", kurā Volfganga Amadeja Mocarta mūzika satiekas ar latviešu tautas dziesmu. Dejas uzvedumu veidos deju grupa "Dzirnas", tautas deju ansambļi "Rotaļa", "Katvari" un "Lielupe".

Mūziķa piemiņas koncerts tiks papildināts ar pieciem video ekrāniem, uz kuriem būs redzami arī foto un video stāsti.

Koncerta rīkotāji aicina pieteikties jaunus mūziķus, kuri vēlas uzstāties tā iesildošajā daļā. Tāpat Mārtiņa Freimaņa fonds aicina līdz 8.martam uz e-pastu "info@mff.lv" iesūtīt skenētus bērnu zīmējumus dziesmai "Tu esi viens no mums", kas tiks demonstrēti uz ekrāna dziesmas izpildījuma laikā.

Freimaņa piemiņas koncerts "Dzīve kā košums!" būs labdarības pasākums, jo visa koncerta peļņa tiks ziedota Freimaņa piemiņas vietas izveidei un uzturēšanai.

Biļešu iepriekšpārdošanā uz koncertu var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

Komentāri (72)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu