Kašers un Jogita aicina atdot drēbes, traukus un mēbeles (19)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Pirmajā oficiālajā pavasara dienā Kašers, Jogita un labdarības projekts «Laimes ota» aicina Latvijas iedzīvotājus iztīrīt skapjus, pagrabus, pieliekamos no nevajadzīgajām mantām. Nevajadzīgās drēbes, traukus, mēbeles lūgums 24.martā nogādāt Rīgā, Matīsa ielā 50b, Mateja baznīcas telpās laika posmā no 13:00 līdz 15:00.

Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis un Jogita Pūpola turpina sociālas aktivitātes pašu izveidotā labdarības projektā - «Laimes ota». Pirmais tika realizēts projekts «Kašerbrilles», kurā sabiedrībā pazīstami cilvēki veidoja brilles, kuras par ziedojumiem varēja iegādāties. Saziedotā nauda tika ieguldīta Alūksnes rajona bērnu, jauniešu ar īpašām vajadzībām atbalsta centra «Saulstariņi» mūzikas un deju terapijas nodarbību cikla izveidei.

Foto: Sejas.lv

Otrajā projektā «Brīnumu šķavas», kur atkal tika iesaistīti sabiedrībā pazīstami cilvēki, tika veidotas Ziemassvētku apsveikumu kartītes un eglīšu bumbiņas. Par šiem līdzekļiem tika sarūpēti Ziemassvētku pārsteigumi un dāvanas bērnu nama «Laubere» bērniem.

Šoreiz jaunieši aicina Latvijas cilvēkus parevidēt savas iekrātās mantas, lai tās ziedotu trūkumcietējiem, daudzbērnu ģimenēm, pensionāriem, cilvēkiem, kuriem šīs mantas ir kā dāsns atbalsts kaut nelielā viņu pašreizējās situācijas uzlabošanā. Mēs ticam, ka, sadodoties rokās, mēs spējam pasauli padarīt krāsaināku un labāku!» piebilst akcijas rīkotāji.

Foto: Sejas.lv

»Laimes ota» ir pateicīga saviem draugiem un atbalstītājiem («Freko», «Pārsteigumu karuselis», «Outlet Optika», «Metropole») un aicina ikvienu atvērt sirdi labiem darbiem, lai kopā iepriecinātu tos, kam šai dzīvē pietrūkst pavisam ikdienišķu lietu! «Izdari labu darbu un pievienojies arī tu mūsu rīkotajā labdarības akcijā «Iztīri savu skapi!»» aicina organizatori.

Aktīvie jaunieši pat izveidojuši radošu video, lai mudinātu cilvēkus iesaistīties pašu radītajā akcijā - «Iztīri savu skapi!».

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu