"Doremi.lv" visvairāk lejupielādēts Reinika mp3 (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas lejupielāžu portāls "Doremi.lv" jau ceturto gadu apbalvos iepriekšējā gada pieprasītāko dziesmu izpildītājus, informēja ierakstu producēšanas, izdošanas un izplatīšanas kompānijas "Mikrofona ieraksti" pārstāve Gerda Serdante.

2010.gada pieprasītāko dziesmu izpildītājiem balvas tiks pasniegtas šovakar (28.02.) plkst.18 bārā "Sapņi un kokteiļi", bet televīzijas skatītājiem "Doremi.lv" balvas pasniegšanas ceremonija būs skatāma 5.martā plkst.21.15 Latvijas Televīzijas kanālā.

Par pagājušā gada pieprasītāko dziesmu kļuvusi Laura Reinika dziesma "Es skrienu",

otrajā vietā ierindojas "Kaža" ar dziesmu "Tici vai nē", bet trešajā vietā 2010.gada mūzikas lejupielāžu portāla "Doremi.lv" pieprasītāko dziesmu topā ierindojas Nikolajs Puzikovs ar dziesmu "Dievs tevi mīl".

Apbalvošanas ceremonijā šovakar ar saviem hitiem piedalīsies tādi mākslinieki kā Lauris Reiniks, "Musiqq", "Kaža", Nikolajs Puzikovs un "O!Kartes akadēmija" jaunieši - Evija Sloka, Samanta Tīna, Anna Dribas, Ivars Galiņš, Laima Grauda, Mārtiņš Grunte, Kristaps Čimbars, Lea un Saipo.

"Doremi.lv" ir mūzikas mp3 lejupielāžu portāls Latvijā, un tā piedāvājumā ir vairāk nekā 13 000 dziesmu no vairāk nekā 700 mākslinieku repertuāra. "Doremi.lv" balvas tiek pasniegtas jau ceturto reizi.

Par 2009.gada pieprasītāko dziesmu kļuva Jenny May un Jāņa Groduma izpildītā dziesma "Nāk nakts", 2008.gada - grupas "Prāta vētra" dziesma "And I Lie", bet 2007.gadā pieprasītākā dziesma bija "Ripoja akmens" Andra Ērgļa un "Cacao" izpildījumā.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu