Seriāls «Veronica Mars» savāc 2 miljonus filmas uzņemšanai (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Televīzijas seriāla «Veronica Mars» («Detektīve Veronika Marsa») fani trešdien rekordīsā laikā savāca divus miljonus ASV dolāru (108 tūkstošus latu) filmas uzņemšanai.

Vairāk nekā 31 tūkstotis cilvēku portālā «Kickstarter.com» ziedoja pašu izvēlētu summu no viena līdz 10 000 dolāru (no 54 santīmiem līdz 5400 latiem) apmērā, lai iemīļoto seriālu, kura uzņemšana beidzās 2007.gadā, atdzīvinātu filmas formātā.

«Detektīve Veronika Marsa» autors Robs Tomass sacīja, ka kinostudija «Warner Bros» esot piekritusi uzņemt kinolenti par jauno izmeklētāju Veroniku Marsu,

ja viņš līdz 12.aprīlim savākšot divus miljonus dolāru.

«Viņi piekrita, ja varēšu pierādīt, ka fanu interese ir pietiekami liela, lai filmas veidošana atmaksātos,» rakstīja Tomass. Trešdien viņš nepieciešamo summu savāca nieka diennakts laikā.

Seriāls «Detektīve Veronika Marsa», kurā galveno lomu spēlē aktrise Kristena Bella, tika uzņemts no 2004.līdz 2007. gadam. Tajā stāstīts par vidusskolnieci un vēlāk koledžas studenti, kura piepelnās kā privātdetektīve. Tomass atklāja, ka neilgi pēc seriāla pārtraukšanas esot sarakstījis scenāriju filmai, tomēr studija esot šaubījusies par skatītāju interesi un to noraidījusi.

Tomēr kampaņā pirmais miljons tika sasniegts pirmo četru ar pusi stundu laikā, sasniedzot jaunu «Kickstarter.com» rekordu, paziņoja kompānija, kas palīdz līdzekļu vākšanā visdažādākajām iecerēm.

«Detektīve Veronika Marsa» kampaņā ziedotāji, kas samaksāja vairāk nekā desmit dolārus (5,4 latus), saņēma scenārija eksemplāru, bet vairāk nekā 25 dolārus (13,4 latus) ziedojušie - vēl arī īpašu T-kreklu.

Savukārt kāds labvēlis, kurš samaksāja 10 000 dolāru, ierunās lomu gaidāmajā kinolentē.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu