Semjonovs: «Vietējie mēģināja mūs, trīs baltos, nolaupīt.» (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

13. marta vakarā raidījumā «Ātruma cilts» izbraukt ar jaudīgo KIA automašīnu pa rallija trasi devās TV raidījuma «Nekā personīga» žurnālists Sandijs Semjonovs. Sižetā «Iedo’ izbraukt» Sandijs stāsta, kāds ir žurnālista darbs, un atklāj, ar kādu auto pārvietojas ikdienā. Savukārt dzīvesstila portālam «Sejas» Semjonovs atklāj, kā paticis brauciens, un atklāj pēdējā laika ekstrēmāko atgadījumu.

Sandijs Semjonovs rallija trasē viesojās pagājušā gada rudenī, Sandijs stāsta par dalību raidījumā: «Ātrums man vienmēr ir paticis, tādēļ ar lielu interesi piedalījos «Iedo' izbraukt». Protams, daudz lielāks izaicinājums būtu izbraukt ar īstu rallija auto, bet laikam būtu grūti atrast kādu pie pilna saprāta esošu autobraucēju, kurš gribētu amatieriem dot savu sporta auto.»

Sandijs Semjonovs, saņemot balvu nominācijā "Gada televīzijas žurnālists" 2008. gadā
Sandijs Semjonovs, saņemot balvu nominācijā "Gada televīzijas žurnālists" 2008. gadā Foto: AFP/LETA

Žurnālists atzīstas, ka trasē nav bijis centīgs: «Jāsaka gan, ka braukšanai pa trasi piegāju diezgan pavirši, tādēļ noteikti rezultāts varēja būt daudz labāks.

Ja patrenētos vairāk un nebūtu žēļ «autiņa», noteikti varētu iekļūt arī labāko piecniekā.

Taču vecais stāsts par to, ka no malas viss liekas vienkārši, šeit ir vietā.

Jo, skatoties TV, liekas - ko viņi tur velkas pa trasi. Taču brīdī, kad pašam jābrauc un trasē nolijis lietus, tad tā «gāšana» nedaudz izpaliek.»

Kopš dalības raidījumā «Ātruma cilts» Semjonovs vairs nav traucies pa rallija trasi, tomēr viņa ģimenē šis sporta veids ir iecienīts: «Ar rallija auto braucis kopš rudens neesmu, taču visa ģimene esam rallija fani un uz vienu Latvijas čempionāta posmu katru gadu obligāti aizbraucam.»

Tomēr Sandijam arī bez braukšanas pa rallija trasi piedzīvojumu netrūkst, viņš atklāj pēdējā laika ekstrēmāko situāciju: «Ar kolēģiem pirms nedēļas bijām Kotdivuāras galvaspilsētā

Abidžanā, kur vietējie mēģināja mūs, trīs baltos, nolaupīt, lai aptīrītu.»

Situācija atrisinājusies veiksmīgi, tomēr piedzīvotais palicis atmiņā kā spilgts notikums.

Skaties arī nākamo «Iedo’ izbraukt» sižetu 27. martā, kad izmēģināt spēkus rallija trasē dosies žurnālists Dīvs Reiznieks.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu