Šomase, Anmary, Liene Candy un Tannis dejo, dzied un mielojas ar torti (41)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Vecrīgā, Latvijas 1. Rokkafejnīcā nedēļa sākās ar jautru burziņu, kura laikā tika prezentēts TV3 raidījums «Zvaigznes ceļo». Par īpaši radošu atmosfēru gādāja dziedātāja Liene Šomase, kura klātesošos pasākuma viesus aicināja uz deju grīdas izkustināt kājas, dziedātāja Anmary pārsteidza ar dziesmu spāņu valodā, bet Liene Candy izpildīja savu jaunāko hītu.

Jau pavisam drīz 22. martā pie TV3 skatītājiem nonāks krāšņi, koši un neaizmirstami ceļojumi kopā ar dažādām Latvijā cienītām un mīlētām personībām šova «Zvaigznes ceļo» ietvaros.

Eksotisko kultūru un tradīcijas Ēģiptē izbaudīs šefpavārs Elmārs Tannis, dziedātāja Liene Candy baudīs Krētas burvību, Aija Andrejeva ļausies piedzīvojumiem Tunisijā un Anmary iepazīs Kanāriju salas.

TV3 šovu «Zvaigzne ceļo» 22.marta vakarā atklās Elmārs Tannis, un tas kļūs par viņa uznācienu – par katru lietu viņam ir ko teikt un viņam vienmēr ir savs viedoklis. Tannim nesanāca daudz sauļoties pludmalē, jo bija jāfilmējas un jāgozējas kameras priekšā. Neņemot vērā to, ka ceļojuma maršruts bija saplānots, Tannis piedzīvoja neparastus brīžus un bija līdzās šefpavāriem gan smalkā restorānā, gan parastā ielas krodziņā. Garais ceļš uz Kairu ļāva ieraudzīt piramīdas, tāpat viņš ielūkojās ikdienas dzīvē un izbaudīja īstu tirgu, jo īpaši aizraujošs izvērtās piedzīvojums zivju tirgū. Nedēļu vēlāk skatītājus ceļojumā vedīs dziedātāja Liene Candy, kura izbaudīs Grieķijas salu Krētu. Trešā «Zvaigzne ceļo» dalībniece ir dziedātāja Anmary, kura dosies patiesi tālā ceļojumā uz Kanāriju salām - lidojums vien ir 6,5 stundas garš. Pēc tam sekos Aijas Andrejevas brauciens uz Tunisiju, kas viņai ir nezināms, bet izzinošs ceļojums.

Iedvesmojušies no Lienes Šomases dejas, uz deju grīdas rosās arī populārais pavārs Elmārs Tannis un dziedātāja Liene Candy
Iedvesmojušies no Lienes Šomases dejas, uz deju grīdas rosās arī populārais pavārs Elmārs Tannis un dziedātāja Liene Candy Foto: Santa Sergejeva

Pēc tam, kad būs izbaudīti piedzīvojumi Ēģiptē, Krētā, Tunisijā un Kanāriju salās, ikvienam būs iespēja doties vēl reizi četros aizraujošos ceļojumos. Kopā ar Lieni Šomasi varēs vēlreiz nonākt Maurīcijā, Andris Ērglis aizvedīs uz Šrilanku, Binnija Ārberga ļaus iepazīt Indiju un Andris Kivičs izzinās Islandi.

Pie svētku kūkas sadalīšanas ķērsusies TV3 šova Zvaigzne ceļo" producente Ingrīda Bondare un režisors Igors Linga
Pie svētku kūkas sadalīšanas ķērsusies TV3 šova Zvaigzne ceļo" producente Ingrīda Bondare un režisors Igors Linga Foto: Santa Sergejeva

Tieši tādēļ Latvijas 1. Rokkafejnīcā par godu šovam «Zvaigznes ceļo» pulcējās šova varoņi un iepazīstināja klātesošos ar saviem ceļojuma spilgtākajiem iespaidiem. Viesi baudīja cienastu, malkoja vīnu un kavējās atmiņās. Turklāt latviešu atraktīvās dziedātājas Liene Šomase, Liene Candu un Anmary bija parūpējušās par jautriem un muzikāliem priekšnesumiem. Piemēram, Anmary izpildīja dziesmu spāņu mēlē, bet Lienei Šomasei izdevās klātesošos pasākuma viesus izvilināt uz deju grīdas un ļauties eksotiskiem deju ritmiem, savukārt ballītes noslēgumā savu jaunāko hītu «Saplūstam» nodziedāja Liene Candy.

Burvīgā dziedātāja Liene Šomase uz TV3 šova "Zvaigznes ceļo" burziņu ieradās tērpā, kas asociējas ar zaļojošu dārzu. Turklāt Liene bija izvēlējusies brūnas krāsas parūku, atgādinot TV3 skatītājiem, ka pirms diviem gadiem viņa bija brunete
Burvīgā dziedātāja Liene Šomase uz TV3 šova "Zvaigznes ceļo" burziņu ieradās tērpā, kas asociējas ar zaļojošu dārzu. Turklāt Liene bija izvēlējusies brūnas krāsas parūku, atgādinot TV3 skatītājiem, ka pirms diviem gadiem viņa bija brunete Foto: Santa Sergejeva

Vēl pirms pāris dienām – 8. marta BTA Sieviešu dienas rallijā Liene Šomase startēja kā blondu matu īpašniece, bet uz Rokkafejnīcā notiekošo pasākumu viņa bija saposusies kā ziedošs dārzs un blondo matu toni nomainījusi uz brūnu. Vaicājot, kāpēc šādas pārmaiņas, Liene atklāja, ka ceļojumā uz Maurīciju, skatītāji varēs vērot viņu nevis ar blondiem, bet brūniem matiem, tieši tādēļ arī uz šo pasākumu viņa pielāgojusies savam vizuālajam tēlam, kāds bija laikā, kad dziedātāja pirms diviem gadiem devās ceļojumā uz Maurīciju.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu