Uzņēmējs Gundars Ūdris veido koncertaģentūru, ko dāvinās meitai (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Uzņēmējs Gundars Ūdris un kādreizējais LNT producents Niks Volmārs nodibinājuši koncertaģentūru SIA «Show event group». Lai arī nav viegli Latvijā veidot biznesu, viņi ir gatavi izcīnīt savu nišu starp jau esošajām koncertaģentūrām un Latvijā rīkot pasaulē slavenu dziedātāju koncertus. Turklāt Gundars Ūdris (43) šajā biznesā iesaistījis arī savu vecāko meitu Ketiju (18), kura nākotnē dāvanā no tēva saņems šo biznesu.

Ar uzņēmējdarību Gundars Ūdris sāka nodarboties jau no 22 gadu vecuma. Šogad viņam paliek 44 gadi, un 22 no tiem viņš veltījis biznesam. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Gundars Ūdris atklāj, ka viņam bijuši dažnedažādi biznesa projekti. «Latvijā šobrīd nav viegli nodarboties ar jebkuru biznesu,» piebilst Ūdris. Viņam piederējuši naktsklubi, restorāni, kā arī joprojām Gundars ir Daugavas kuģīšu «Misisipi» un «Liepāja» īpašnieks, kā arī paralēli nodarbojas ar nekustamo īpašumu tirdzniecību.

«Tā kā uz saviem kuģīšiem esmu organizējis dažāda veida lielākus vai mazākus pasākumus, tādēļ koncertu organizēšana man nav sveša lieta. Jau pagājušajā vasarā apvienojos ar bijušo LNT producentu Niku Volmāru. «Abi esam ar savu pieredzi un apsviedīgumu,» bilst Ūdris. Pirmais kopīgi rīkotais koncerts bija Al Bano 70. jubilejas koncertturnejas atklāšana «Arēnā Rīga». Šogad mums ir paredzēti vairāki itāļu skatuves mākslinieku koncerti jeb koncertu sērija «Itālijas zelta balsis». Piemēram, 16. maijā itāļu dziedātājs Toto Kutunjo savu 70. jubilejas koncertturneju tāpat kā Al Bano atklās Rīgā,» stāsta Ūdris.

Vaicājot, vai Ūdrim un Volmāram Latvijā nav pietiekoši daudz konkurentu, kas rīko dažāda mēroga pasākumus un koncertus, Ūdris nosaka, ka viņu nodibinātās koncertaģentūras mērķis ir apvienot gan latviešu, gan krievu klausītāju auditorijas. Tieši tādēļ, ka šomēnes tiek svinēta Starptautiskā sieviešu diena, Ūdris un Volmārs 31. martā koncertzālē «Palladium» rīkos Ņujorkā dzīvojošās Krievijas estrādes zvaigznes Danа Balanа koncertu. Dziedātājs iekarojis stabilu vietu Vācijas, Krievijas un citu Eiropas valstu mūzikas tirgos. «Nav jau tā, ka Balanu mīl tikai krievu auditorija, arī latviešu sievietes viņu apjūsmo un daudzām šis dziedātājs ir elks,» zina teikt Ūdris.

Dana Balana pirmais solo koncerts Latvijā notiks 31.martā pulksten. 20:00 koncertzālē «Palladium». Ieeja pasākumā no pulksten 19:00, koncerta ilgums - aptuveni divarpus stundas. Biļešu cena: 16.90 - 40.00 LVL, tās nopērkamas «Biļešu Servisa» kasēs.

Tēva Gundara radītajā koncertaģentūrā SIA «Show event group» jau darbojas arī vecākā meita Ketija, kura šobrīd mācās 12. klasē un beigs vidusskolu. Gundars atklāj, ka savu pieredzi un biznesa gudrības grib nodot meitai. Tieši tādēļ, kad Ketija būs zinoša šajā jomā, tēvs viņai gatavo īpašu dāvanu – koncertaģentūru.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu