Pols Veslijs par to, kam jābūt vīrieša garderobē (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Seriāla «Vampīru dienasgrāmatas» zvaigzne, aktieris Pols Veslijs sniedzis interviju un fotosesiju Lielbritānijas žurnālam «Glamour». Intervijā aktieris atklāj, kā saskaņot apģērbus, kam jābūt katra vīrieša garderobē, un stāsta par savu stilu.

Foto: AP/Scanpix

Par apģērbu saskaņošanu:

«Es vienmēr kļūstu skaudīgs, kad ierodos Londonā, jo vietējie vīrieši lieliski prot saskaņot apģērbus. Viņi izvēlas uzvalkus, apavus un kaklasaites tā, lai būtu arī spilgti akcenti apģērbā, bet es pat nevaru uzvilkt brūnas kurpes. Lai gan klusībā ceru, ka reiz iemācīšos vilkt arī spilgtas un krāsainas lietas, dodoties uz sarkanā paklāja pasākumiem, tik un tā velku kaut ko tradicionālu.

Vīriešiem nav problēmu ar apģērbu, līdz brīdim, kad pie kurpes nepielīp tualetes papīrs

un viņi neaizmirst aizvērt bikšu rāvējslēdzēju. Precīzāk, problēmas mēdz būt, bet neviens tām nepievērš uzmanību. Galvenais mērķis ir nepieļaut situāciju, kad pēc 30 gadiem skaties uz savu fotogrāfiju un domā - pie velna, ko es domāju!?»

Par savu ikdienas stilu:

Foto: AP/Scanpix

Par to, kam ir jābūt vīrieša garderobē:

«Vīrietim ir jābūt pārim lielisku sporta apavu, kā arī kedām un kurpēm. Diviem pāriem džinsu, baltam un melnam kreklam. Man patīk arī vilkt īsu mēteli, kad Ņujorkā kļūst vēsi. Lielisks naudas ieguldījums var būt arī dārgs rokaspulkstenis, protams, ja varat sev tādu atļauties. Kaut kam mūsdienīgam, bet ne pārāk kliedzošam. Tāpat man patīk brilles, jo vairāk, jo labāk, bet tās es pazaudēju gandrīz katru nedēļu.»

Apskati arī fotosesijas aizkulišu video ar Polu Vesliju:

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu