"Harija Potera" zvaigzne spēlēs neatkarīgajā kino (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu aktieris Daniels Redklifs (Daniel Radcliffe) spēlēs mazbudžeta kinofilmā "The Amateur Photographer", kas tiks uzņemta pēc tāda paša nosaukuma romāna.

"Harija Potera" franšīzes zvaigzne iejutīsies fotogrāfa amatiera lomā, ko uzaicina strādāt kādā mazā un klusā Anglijas ciematiņā, iemūžinot svarīgākos notikumus tā dzīvē.

Filmu pēc sava scenārija uzņems romāna autors Kristofers Mongers, kas nesen nominēts "Emmy" balvai par scenāriju HBO televīzijas filmai "Temple Grandin". Kā režisors Mongers vislabāk pazīstams ar 1995.gada filmu "The Englishman Who Went Up a Hill But Came Down a Mountain" ar Hjū Grantu galvenajā lomā.

Redklifs pirms neilga laika pabeidzis filmēties poteriādes pēdējā filmā "Harry Potter and the Dealthy Hallows: Part 2" ("Harijs Poters un Nāves dāvesti. Otrā daļa"), kas uz ekrāniem nonāks 15.jūlijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu