«Sekss un lielpilsēta» veidotāji piedāvā - «Svētās liekules» (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Svētās liekules» ir neganti ironisks seriāls par sievietēm, viņu intrigām, klačām, konkurenci un kādu baisu noziegumu. Četru skolas biedreņu Karlīnas, Kriketas, Šeronas un Heteres aizvainojums pret kādreizējo vidusskolas baumu princesi Amandu Vonu nekur nav zudis. Tagad, kad visas četras draudzenes valda pilsētā, viņas ir gatavas nokārtot vecos rēķinus ar jaunu dzīvi uzsākušo Amandu. Nekaunīgs un arī bīstams solās būt viens no jaunākajiem kulta seriāla «Sekss un lielpilsēta» veidotāju veikumiem.

Seriāla Sekss un lielpilsēta veidotāji piedāvā jaunu seriālu Svētās liekules (G.C.B), kas atklāj smalku sabiedrības dāmu intrigu pasauli.Amanda Vona, kura reiz bija skolas nejaukā meitene, apstākļu spiesta, negribīgi atgriežas mājās pie mātes. Māte, būdama tipiska Dalasas iedzīvotāja, ir priecīga, ka varēs Amandas bērnus, divus pusaudžus, uzaudzināt īstā dienvidu stilā. Amanda nemaz vairs nelīdzinās tai negantajai meitenei, kāda viņa bija pirms divdesmit gadiem, un diezgan atturīgi izturas pret atgriešanos bagātajā un liekulīgajā sabiedrībā. Viņa cer veidot jaunu dzīvi, bet ātri vien saprot, ka nebūs viegli atbrīvoties no sava pagātnes tēla. Un Dalasas sievietes itin nemaz nav priecīgas redzēt Amandu.

Foto: publicitātes

Šobrīd pilsētā valda četras Amandas bijušās skolas biedrenes Karlīna, Kriketa, Šerona un Hetere. Karlīna, kura skolas gados bija īsts neglītais pīlēns, un tādēļ daudz cieta no Amandas attieksmes, ir krietni mainījusies. Lai arī viņa ir pamatīgi piestrādājusi pie sava izskata un viņai ir pārtikusi dzīve ar brīnišķīgu vīru pie sāniem, viņa nespēj aizmirst senos aizvainojumus. Kriketai Amanda skolas laikā pamanījās nocelt draugu un pat apprecēties ar to. Tagad Kriketa ir veiksmīga biznesa sieviete ar laulības dzīvi, kas vismaz pa gabalu izskatās absolūti perfekta. Savukārt Šerona ir neizdevusies skaistuma karaliene, kuras cerības uz Mis Dalasas kroni skolas laikos sagrāva Amandas izplatītās baumas. Vēl ir Hetere, kas skolas gados bija mazliet izstumtā, bet nu ir pilnībā iesaistījusies vietējo pārtikušo, divkosīgo sieviešu sabiedrībā. Viņas visas atceras, kāda Amanda bija skolas laikos, un ir gatavas nokārtot vecos rēķinus ar viņu.

Kristieši un sieviešu tiesību aizstāvji iebilst

Interesants stāsts un notikumi saistās ar jaunā LNT seriāla Svētās liekules, kuru veido televīzijas kanāls ABC, oriģinālo nosaukumu. Ar kanāla pārstāvjiem sazinājās vairāki kristieši un kristīgās organizācijas, kas iebilda pret seriāla sākotnējo oriģinālo nosaukumu Good Christian Bitches, jo uzskatīja, ka šis nosaukums nomelno kristietību. Savukārt sieviešu tiesību aizstāvjiem nepatika vārda bitches izmantošana. Kanāls ABC par seriāla nosaukuma maiņu informēja vienlaikus ar paziņojumu par tā pirmās sezonas turpināšanu. Seriāla jaunais nosaukums Good Christian Belles tika izmantots vairākos reklāmas materiālos, bet vēlāk tika saīsināts uz GCB. Vairāki kanāla ABC partneri Teksasas štatā un arī citos dienvidu štatos draudēja atteikties no seriāla pārraides, ja netiks veikta nosaukuma maiņa.

Seriāls «Svētās liekules» no 11.marta pirmdienās 22:10 kanālā LNT.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu