Lingita Lielbritānijā apmeklē «Mīli mūziku, ienīsti rasismu» (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No privātā arhīva

Lingita Lina Bopulu - Latvijas Universitātes studente, kura atpazīstamību ieguva šovā «Okartes skatuve», pārstāvēja Latviju starptautiskā «Playboy» modeļu konkursā Filipīnās un nesen demonstrēja dizaineres Kristīnes Deimon krāšņos tērpus. Pagājušajā nedēļas nogalē sociālajos tīklos Lingita padalījās ar attēliem no ceļojuma Lielbritānijā. Lingita dzīvesstila portālam «Sejas» atklāj piedzīvoto.

Foto: no privātā arhīva

«Nedēļas nogalē aizlidoju pie paziņām uz Mančestru, jo iepriekšējā nedēļa bija diezgan piesātināta - saspringts grafiks universitātē, kā arī piedalījos Kristīnes Deimon tērpu fotosesijā un modes skatē, tāpēc brīvdienās vēlējos izrauties no ierastās vides. Man ļoti patīk ceļot un apskatīt jaunas vietas, iepazīt citu tautu kultūru, kā arī iepirkties, jo daudzās valstīs cenas ir daudz lētākas nekā Latvijā,» teic Lingita.

Foto: no privātā arhīva

«Vislielākais prieks ir par to, ka ne tikai iepirkos un satiku paziņas, kuri dzīvo ārzemēs, bet arī varēju piedalīties pasākumā «Love music, hate racism» (Mīli mūziku, ienīsti rasismu)

Sociālajā tīklā «Facebook» Lingita raksta, ka nav svarīgi - esi melns, balts, dzeltens vai sarkans, viss esot cilvēka dvēselē, tāpat uzsver, ka pati gan esot pārtraukusi savu dziedātājas karjeru, kā arī neuzskata visus par rasistiem - tos, kas viņu neatzīst kā skatuves mākslinieci. Lingita pašlaik sevi attīsta klavierspēlē, kas tika arī novērtēta Filipīnās, kur pašmāju censone ieguva talantīgākās modeles titulu par klavierspēles prasmēm.

Lingita teic, ka Lielbritānijā jau zied sniegpulkstenītes un ceļojuma laikā apmeklēja pasākumu "Mīli mūziku, ienīsti rasismu"
Lingita teic, ka Lielbritānijā jau zied sniegpulkstenītes un ceļojuma laikā apmeklēja pasākumu "Mīli mūziku, ienīsti rasismu" Foto: no privātā arhīva

Šobrīd Lingita jau ir atgriezusies mājās un cenšas uzlabot veselību. «Lielbritānijā bija ļoti silts, īsts pavasaris, ziedēja sniegpulkstenītes, krokusi, bet, atgriežoties Latvijā, nosalu un straujās laika apstākļu maiņas dēļ uzreiz saslimu. Ceru, ka drīz izveseļošos un varēšu atgriezties universitātē,» sarunu noslēdzot, skaidro Lingita Lina Bopulu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu