Holivudā cīnās ar milžiem (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar milzīgu atrāvienu par ienesīgāko filmu Ziemeļamerikā kļuvusi kārtējā pasaku filma «Džeks milžu bende» («Jack the Giant Slayer»), bet pārējie jaunumi nav izcēlušies ar labām sekmēm, ziņo kinokino.lv.

Režisora Braiena Singera (Bryan Singer) garadarbs «Džeks milžu bende» iekasējis 28 miljonus, kas arī ir tuvu ekspertu izteiktajām prognozēm. Summa nav slikta, taču jāņem vērā, ka šī ir viena no gada dārgākajām Holivudas filmām. Pirmie rezultāti nevieš lielas cerības, ka budžets tiks atpelnīts.

Pagājušogad šajā pašā laikā animācijas filma «The Lorax» spēja iekasēt divreiz lielāku summu.

Filmas galvenās zvaigznes ir aktieri Nikolass Holts (Nicholas Hoult) un Eleonora Tomlinsone (Eleanor Tomlinson).

Anotācija: sens karš atsākas no jauna, kad jauns zemniekdēls nejauši paver ceļu uz savu karaļvalsti šausminošām milzu radībām. Ieradušies zemēs, ko reiz zaudējuši un kur nav spēruši savu kāju jau simtiem gadu, milži pieprasa tās atpakaļ. Lai viņus apturētu, Džeks ir spiests iesaistīties cīņā par savu karaļvalsti, tās iedzīvotājiem, kā arī daiļās princeses sirdi. Džeks stājas pretī neapturamajiem kareivjiem, kuri, kā viņš līdz šim uzskatīja, ir dzīvi tikai leģendās. Bet nu viņam ir iespēja pašam kļūt par leģendu.

www.kinokino.lv

Foto: publicitātes

Lielisku sniegumu turpina demonstrēt komēdija «Identity Thief» («Identitātes zagļi»), kas spējusi iekasēt 9,7 miljonus. Kopumā iekasēti jau vairāk nekā 100 miljoni, un tas ir pagaidām labākais rezultāts 2013.gadā.

Pirmo trijnieku noslēdz vēl viena no jaunajām filmām, proti, komēdija «21 and Over». Iekasēti 9 miljoni, kas ievērojami atpaliek no lielāko jauniešu komēdiju sasniegtā.

Holivuda cīnās ar milžiem
Holivuda cīnās ar milžiem Foto: publicitātes
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu