Ceļvedis: grāmatu izstāde, ziemas prieki, Koru kari 3 u.c. (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Grāmatu mīļiem šī nedēļas nogale paies Ķīpsalas izstāžu telpās, taču arī ekranizāciju cienītājiem būs ko darīt kinoteātros! Zemfiras talanta cienītāji posīsies uz Arēnu «Rīga». Tiem, kam daba un klusums svēts, būs iespēja baudīt pēdējos ziemas priekus pārgājienos un ekspedīcijās. Bet īpaši laiskoties gribētājiem - silta tēja un dīvāns, jo viņus televīzijas ekrānos izklaidēs jaunā «Koru karu 3» sezona.

PASĀKUMI

Ķīpsalā atvērta ikgadējā grāmatu izstāde

Foto: publicitātes

Alūksne aicina uz «Muižas parka sniega karnevālu»

Foto: publicitātes

Siguldā Ziemas festivāls

Sestdien Siguldā sāksies Ziemas festivāls, kas turpināsies līdz 9.martam, piedāvājot daudzveidīgas sporta, mākslas un kultūras aktivitātes.

Ziemas festivāla laikā šodien plkst.10 Pilsētas trases mazajā kalnā norisināsies «Kūku mači» - sacensības kalnu slēpošanā bērniem, savukārt plkst.15 notiks «Siguldas kauss» snovbordā. Tie, kam tuvākas mākslas aktivitātes, plkst.11 Siguldas novada Kultūras centrā būs aicināti apmeklēt radošo darbnīcu «Radi masku», bet plkst.18 varēs izbaudīt koncertu koncertzālē «Baltais flīģelis», kurā uzstāsies trio «Pastorāle». Koncertā piedalīsies Latvijas Nacionālās operas soliste - soprāns Inga Šļubovska, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra soliste - flautiste Dita Krenberga un pianiste Ieva Oša.

Savukārt svētdien Pilsētas trasē plkt.10 notiks «Siguldas kauss» kalnu slēpošanā un nūjošanas aktivitātes, savukārt Laurenču trasē norisināsies «Siguldas kauss» distanču slēpošanā. Matiņa ezerā no plkst.10 norisināsies zemledus makšķerēšana. Dienas noslēgumā plkst.17 Siguldas novada Kultūras centrā būs skatāms modernā baleta viencēlienu vakars «Māsa pasaule/Parīzes dziesmas».

Milzkalnā norisināsies Latvijas snovbordistu čempionāts 2013

Foto: publicitātes

Ekspedīcija «Mežonīgie rietumi 2013»

Foto: publicitātes

Ķemeru nacionālajā parkā notiek pārgājiens

Foto: publicitātes

KONCERTS

Zemfiras koncerts Rīgā

Foto: publicitātes

Rīgā uzstāsies igauņi «Ewert and the Two Dragons»

Foto: publicitātes

Rīgā un Valmierā kanādiešu mūziķis Šons Nikolass Sevidžs

Foto: publicitātes

KINO

«Splendid Palace» rādīs Hanekes oskaroto drāmu «Mīlestība»

Foto: publicitātes

Turpina rādīt filmu «Mammu, es tevi mīlu»

Foto: publicitātes

TV

Raidījums par hokeja komandas «Lokomotiv» traģēdiju

KORU KARI 3

Foto: publicitātes

Ivans cara dēls un pelēkais vilks

Sestdien, 2. martā, 19:30 TV3 bērni varēs skatīties animācijas filmu «Ivans cara dēls un pelēkais vilks». Filmiņa būs par krievu spēkavīriem - smieklīga un aizraujošu pasaka, kurā darbojas visiem kopš agras bērnības labi pazīstamie varoņi - Vasilisa Brīnumgudrā, Ivans cara dēls, pelēkais vilks, ragana, mācītais kaķis un citas oficiālas personas... Kādā karaļvalstī reiz dzīvoja Vasilisa, ķēniņa meita, kura bija gan skaista, gan gudra, tikai precēties negribēja. Bija nodomājusi vēl mazliet pamācīties - iegūt otru izglītību. Ķēniņš sadusmojās un nolēma izdot viņu par sievu pirmajam garāmgājējam, kurš izrādījās Ivans no kaimiņu karaļvalsts. Taču kļūt par ķēniņa znotu nav tik vienkārši, un Ivanam jāiztur pārbaudījums. Tā nu Ivans ar savu palīgu pelēko vilku devās ceļojumā pa Trejdevīto ķēniņvalsti.

Andrim Ērglim - 30

Foto: publicitātes

Ceļojums cilvēka ķermenī

Lielbritānijas (2011) dokumentāla daudzsēriju filmas «Ceļojums cilvēka ķermenī» pirmā sērija gaidāma LTV1 piektdienās, no 1. marta 19:30. Mēs vēl arvien sevi nepazīstam – neapzināmies sava ķermeņa iespējas un nenojaušam par noslēpumiem, ko tas slēpj. Cilvēka ķermenis ir pārsteidzošs, un šis būs unikāls un elpu aizraujošs piedzīvojums – filmas veidotāji piedāvā izzināt cilvēka ķermeni, paskatīties uz to palēninājumā, caur ļoti jaudīga mikroskopa aci un izmantojot moderno tehnoloģiju iespējas. «Ceļojums cilvēka ķermenī» ir iespēja izzināt dažus cilvēka ķermeņa noslēpumus, atklāt, kā tas darbojas, noskaidrot kā un kāpēc attīstījušās dažādas tā daļas, un iepazīt cilvēkus, kas spēj paveikt vairāk nekā pārējie.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu