Vai grupas «PeR» Ralfam jauna aizraušanās? (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Populārās grupas «PeR» dalībnieks Ralfs Eilands (19) uz «Stila un modes balvas 2012» ceremoniju, kurā arī pats bija nominēts kategorijā aizvadītā gada Stilīgākais dziedātājs, ieradās kopā ar simpātisku bruneti. Vai Ralfam pēc šķiršanās no LTV7 raidījuma «Ātruma cilts» vadītājas Sanitas Pelēķes ir jauna aizraušanās?

Ierodoties uz «Stila un modes balvas 2012» ceremoniju, Ralfs Eilands ar savu burvīgo pavadoni labprāt pozēja uz sarkanā paklāja fotokamerām. Allaž stilīgais dziedātājs bija savas iecienītās latviešu dizaineres Indras Salcevičas darinātā tērpā, bet viņa pavadone pieskaņojusies Ralfam, izvēloties melnu tērpu ar pikantu dekoltē izgriezumu un šķēlumu.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Ralfs gan atzina, ka viņa pavadone ir deju studijas «Most Wanted» vadītāja Sallija Lūse. Abi jaunieši esot tikai labi draugi jeb «čomi» un tieši tādēļ arī kopīgi nolēmuši apmeklēt «Stila un modes balvas» ceremoniju.

Par Latvijas stilīgo un modīgo apbalvošanas ceremoniju Ralfs teic: «Ja nebūtu dizaineres Indras Salcevičas, es nemaz nebūtu nominēts kā stilīgākais dziedātājs. Es pirms ceremonijas zvanīju Indrai un teicu, ka man laikam vajag smokingu uz šo vakaru, bet viņa man ieteica šo tērpu un piebilda: tā kā esmu muzikāli traks cilvēks, tad smokingā man obligāti nav jāierodas.»

Kā zināms, Ralfam un grupai «PeR» šis gads ir īpaši nozīmīgs, jo Latvijas mūzikas mīļotāji lēma, ka grupai «PeR» ar dziesmu «Here We Go» ir jāpārstāv Latvija starptautiskajā Eirovīzijā, kas šajā pavasarī norisināsies Zviedrijas pilsētā Malmē, turklāt Ralfam ir vēl kāds nozīmīgs un atbildīgs notikums - viņam šogad ir izlaiduma eksāmeni Rīgas 3. ģimnāzijas 12. klasē.

Grupas "PeR" dalībnieks Ralfs Eilands ar savu apburošo pavadoni deju studijas „Most Wanted” vadītāju Salliju Lūsi kopā apmeklēja "Stila un modes balvu 2012".
Grupas "PeR" dalībnieks Ralfs Eilands ar savu apburošo pavadoni deju studijas „Most Wanted” vadītāju Salliju Lūsi kopā apmeklēja "Stila un modes balvu 2012". Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu