«Čikāgas piecīšu» koncertā - papildu sēdvietas (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atsaucoties uz lielo interesi, šodien pārdošanā laistas biļetes uz papildu sēdvietām «Čikāgas piecīšu» koncertā, kas ceturtdien, 28.februārī notiks «Palladium» zālē. Koncerta sākums plkst. 20. Pieejamas arī biļetes stāvvietās, informē «Mikrofona ieraksti».

Koncertu ievadīs Igora Lingas dokumentālās filmas «Čikāgas piecīši. Par mani, draudziņ, nebēdā!» īsā versija 20 minūšu garumā, un tai sekos «Piecīšu» uzstāšanās, ko grupas dalībnieks Armands Birkens apraksta šādiem vārdiem: «Būs smaidi, dzejas ar meldijām, smiekli, sirsnība un varbūt kāda jauna vai retāk dzirdēta dziesma! Iespēja vēlreiz būt kopā un baudīt dziesmas, jokus un vienam uz otru paskatīties.»

Repertuāru lielā mērā noteicis nupat Gadabalva.lv mājaslapā notikušais balsojums par tautas iemīļotāko «Čikāgas piecīšu» dziesmu. Skanēs «Mūsu mīlestība», «Made in Latvia», «Pazudušais dēls» un citas melodijas, kas gadu gaitā jau sen folklorizējušās. Apliecinot to dzīvotspēju dažādās latviešu paaudzēs, vairākos skaņdarbos «Piecīšiem» pievienosies grupas dalībnieces Lorijas Vudas - profesionālas mūzikas pedagoģes - audzēkņi no Rīgas, Ventspils un Talsiem.

Jāatgādina, ka aktīvas skatuves gaitas «Čikāgas piecīši» ir beiguši un šī viņiem ir atkalredzēšanās ne vien ar Latvijas publiku, bet arī pašiem savā starpā - pirmskoncerta mēģinājumi viesnīcā «Grand City Hotel», kas uz brīdi kļuvusi par grupas mājvietu, ir viņu pirmā tikšanās pēc ilgāka pārtraukuma. «Piecīši» uzsver, ka «Palladium» koncerts ir īpaša velte grupas cienītājiem, pateicība par gadu gaitā baudīto tautas mīlestību un nupat piešķirto Mūzikas ierakstu balvu.

Biļetes nopērkamas «Biļešu paradīzē» un šeit:

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu