Kamillas Loransas oda vīrietim (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība "Atēna" laidusi klajā franču rakstnieces Kamillas Loransas (Camille Laurens) grāmatu "Šajās rokās" ("Dans Ces Bras-La"), informē izdevniecībā.

Autore atzīstas - jau kopš bērnības vīrieši ir viņas vienīgais ziņkāres un kāres objekts. Viņa beidzot grib tikt galā ar tiem, kuri kādreiz tai sagrozījuši galvu. Stāstot gan par satiktiem, gan aizmirstiem vīriešiem, kaislīgi izdzīvotu laulību un pirmās mīlestības uz mūžu atstātajām pēdām, Kamilla Loransa ar aizkustinājumu un humoru apraksta mīlas sakaru visdažādākās šķautnes.

"Kamilla Loransa stāsta un izdomā pasauli, kur galvenais ir mīlestība. Mūžīgais pārsteigums un brīnums atrodas līdzās pierastajai ikdienai. Ar atklātu jūtīgumu piesātinātais stāstījums nesamierinās ar pieradumu. Tas liek noticēt rakstītajam un atzīt, ka ne jau mīlas skaidrojums ir nepieciešams, bet gan spēja atklāti un neliekuļoti paskatīties uz sevi un savām jūtām," raksta Liega Piešiņa.

"Šajās rokās"
"Šajās rokās" Foto: publicitātes

No franču valodas tulkojusi Linda Barkāne.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu