Valdis Valters: «Sievietes un basketbols – tas nav nopietni!» (24)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais basketbolists, divkārtējs Eiropas čempions basketbolā, kā arī treneris Valdis Valters piedalījies LTV7 motora sporta raidījumā «Ātruma cilts», kur sērijā «Iedo’ izbraukt» izmēģināja spēkus rallija trasē. Valters uzskatīja, ka trasi izbraucis ne pārāk labi, un pagaidām ierindojās septītajā vietā.

Raidījuma laikā Valdis Valters vadītājai Sanitai Pelēķei atklāj, ka melnādainie basketbolisti ir labāki, jo esot «dzīvnieciskāki» un atlētiskāki, savukārt baltie cilvēki sevi pierāda ar spēles lasīšanu un izjūtu.

Foto: LETA

Tāpat Valters neslēpj, ka mazdēlu netrenē basketbolā, lai to dara dēls Kristaps, kurš arī ir basketbolists. Valdim ir meita, un to jau nu gan nelaidīs basketbolu spēlēt:

«Sievietes un basketbols – tas nav nopietni!»

Bijušais basketbolists uzskata, ka viens no sporta veidiem, ar kuru varētu nodarboties sieviete, ir teniss. Savukārt pie stūres sievietes esot piezemētas, tomēr ir arī trakās. «Uz ceļa nav konkurences,» teic Valdis.

Foto: LETA

Vaicāts par to, kā Valdim Valteram ir ar ātrumu, viņš teic: «Man ir problēmas. Lēni nevaru pabraukt. Tagad ar visiem ierobežojumiem ir grūtāk. Jāzina, kur visi tie radari ir. Pārvietošanās kļuvusi daudz lēnāka.» Valteram patīk ātri nokļūt galamērķī, viņš nespēj izturēt ilgu un lēnu braukšanu.

Iepriekš Valdis nebija braucis pa rallija trasi, tomēr ir mēģinājis braukāt ar kartingiem.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu