Leļļu teātra Jautro Olimpiādi apmeklējis līdz šim lielākais dalībnieku skaits

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Asnāte Rībena un Gvido Āboliņš

17.februārī Uzvaras parka distanču slēpošanas trasē pulcējās līdz šim lielākais skaits Jautrās Olimpiādes dalībnieku – vairāk nekā 300 lielu un mazu sporta cienītāju.

Daudzi ieradās speciāli gatavotos, oriģinālos tērpos, bet citi parādīja savu radošo domāšanu, izgatavojot interesantus ietērpus un pārvietošanās līdzekļus turpat uz vietas. Lai gan galveno sacensību «Starts fantāzijai!» žūrijai nebija viegli izvēlēties uzvarētājus, tomēr krāšņāko tērpu, oriģinālākā transportlīdzekļa, spilgtākās ģimenes un kuplākās ģimenes kategoriju uzvarētāji tika pienācīgi godināti – aicināti kāpt uz goda pjedestāla un saņēma daudz jauku balvu, ko bija sagādājuši gan pasākuma atbalstītāji, gan pats Leļļu teātris.

Olimpiādes gaitā teātra pārstāvjiem bija prieks dzirdēt daudzus pateicības vārdus un redzēt smaidīgas sejas, tādēļ tiem, kuri nevarēja piedalīties šā gada olimpiādē, ir iespēja ielūkoties fotoreportāžā no notikuma vietas.

Latvijas Leļļu teātris jau ceturto gadu pēc kārtas aicināja bērnus un viņu ģimenes no visas Latvijas piedalīties Jautrajā Olimpiādē – aizraujošās sportiskās aktivitātēs, kas jau tradicionāli norisinājās Uzvaras parka distanču slēpošanas trasē. Katru gadu Olimpiādei ir īpašais patrons – sabiedrībā populārs sportists. Pirmajā Jautrās Olimpiādes gadā tas bija biatlonists Jēkabs Nākums, 2011.gadā – kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis, bet 2012.gadā – biatlonists Gundars Upenieks. Šā gada Olimpiādes patrons bija daudzkārtējais olimpisko spēļu dalībnieks un čempions svarcelšanā Viktors Ščerbatihs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu