Āfrikas ziloņi pastaigājas pa Rīgas ielām (54)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Piektdien Rīgā, Alfrēda Kalniņa ielā, bija redzami trīs Āfrikas ziloņi, kas piesaistīja garāmgājēju, autovadītāju un arī apkārtējo māju iedzīvotāju uzmanību.

Tie bija jaunās Rīgas cirka programmas dalībnieki, kurus no transporta automašīnas ieveda telpās.

Ziloņi Rīgas cirkā nebija redzēti ilgus gadus. Pēdējo reizi ziloņi Rīgas cirkā viesojās pirms sešiem gadiem.

Kā pastāstīja Rīgas cirka sabiedrisko attiecību speciāliste Agita Pudule, trīs

Āfrikas ziloņi šorīt ar prāmi no Vācijas ieradušies Ventspilī, bet pēc tam automašīnā veiksmīgi nogādāti līdz Rīgai.

Ziloņiem ar prāmi Ventspilī vajadzēja ierasties jau vakar ap pusnakti, bet prāmim Vācijā bija radušās tehniskas problēmas, tāpēc izbraukšana aizkavējās. Lai nodrošinātu ātru un drošu ziloņu nonākšanu Rīgā, cauri Ventspilij mašīna ar dzīvniekiem brauca policijas eskorta pavadībā, bet pie Rīgas robežas tos sagaidīja Rīgas cirka speciālisti.

Jau ziņots, ka piektdien plkst.18 Rīgas cirkā notiks pirmizrāde jaunajai starptautiskajai cirka programmai "Madride-Berlīne-Rīga-Maskava! Āfrikas ziloņi!". Jaunajā programmā ne tikai pēc sešu gadu pārtraukuma atkal būs skatāmi ziloņi, bet arī pirmo reizi viesosies mākslinieki no Spānijas.

Ar Rīgā sen neredzētajiem ziloņiem skatītājus iepazīstinās ziloņu dresētājs Sonijs Frankelli, kurš ir ziloņu dresētājs jau ceturtajā paaudzē.

Skatīt pievienoto video

Komentāri (54)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu