Jauna komēdija - jauna līdere Ziemeļamerikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar teicamu rezultātu jau prognozēti par ienesīgāko filmu Ziemeļamerikā kļuvusi studijas «Universal» komēdija «Identity Thief» («Identitātes zagļi»), ziņo ārvalstu prese.

Džeisona Beitmena (Jason Bateman) jaunākā lente tiešām ir spējusi attaisnot uz sevi liktās kases ieņēmumu cerības. Iekasēti 36,6 miljoni, un tas ir labs pieteikums tam, lai kļūtu par vienu no ienesīgākajām filmām savā žanrā šogad.

Otro vietu ieņem «Mans draugs zombijs» («Warm Bodies»). Bija jau gaidāma filmas atkāpšanās no pirmās vietas, un iekasētie 11,5 miljoni arī atbilst prognozētajam līmenim.

Pirmo trijnieku noslēdz Stīvena Soderberga (Steven Soderbergh) trilleris «Blakusefekts» («Side Effects»). Iekasēti 10 miljoni, kas ir pieticīgs rezultāts, bet vēlreiz labi apliecina to, cik atšķirīgus panākumus mēdz gūt šā režisora filmas.

Anotācija: Galvenās varones Emīlijas Hokinsas dzīvē viss aiziet šķērsām brīdī, kad viņas vīru ieliek cietumā. Sākumā viņa centās tikt galā ar depresiju pašas spēkiem, dzerot kaudzēm nervus nomierinošos līdzekļus. Taču, kad kļūst skaidrs, ka tas nepalīdzēs, Emīlijai nekas cits neatliek, kā doties uz psihiatrisko klīniku pie laipniem un gādīgiem cilvēkiem baltos halātos.

Tagad galvenā varone vairs necīnās viena ar saviem iekšējiem dēmoniem - uzveikt nomāktību viņai palīdzēs divi vislabākie klīnikas ārsti, kā arī eksperimentāli preparāti, kuriem piemīt samērā savādi blakusefekti. Vai nesanāks tā, ka visas Emīlijas iekšējās bailes tā vietā, lai pazustu, izlauzīsies ārā?

Foto: publicitātes
Latvijas kinoteātros no 15.02.13.

Lomās: Rūnija Mara (Rooney Mara), Čenings Tatums (Channing Tatum), Džūda Lovs (Jude Law) un Ketrīna Zeta-Džonsa (Catherine Zeta-Jones).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu