Ufo pēc darba radio izklaidē sievietes (30)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas nogalē klubā «Pie Labvēlīgā Tipa» norisinājās BTA Sieviešu dienas rallija ieskandināšanas ballīte, lai jau mēnesi pirms starptautiskās sieviešu dienas sāktu svinēt šos svētkus un iepriecinātu visas tās dāmas, kuras piedalīsies šajā autobraukšanas piedzīvojumā daiļā dzimuma pārstāvēm. Jautro ballīti sievietēm vadīja atraktīvais šovmenis, kādreizējais radio SWH rīta programmas «BB Brokastis» vadītājs Ufo jeb īstajā vārdā Kaspars Upacieris.

Pasākumā ieradās vairāk nekā 150 dāmas, kuras startēs 2013. gada BTA Sieviešu dienas rallijā. Lielākā daļa jau bija guvusi pieredzi, piedaloties iepriekš, un šis gads nebūs izņēmums. Oficiālajā daļā dalībniecēm par jaunumiem un rallija norisi pastāstīja BTA Sieviešu dienas rallija direktors Gatis Dzeguze un galvenais tiesnesis, 4x4 kluba pārstāvis Andris Vanags. Daudz vēlējumu un atzinīgu vārdu daiļajām autobraucējām veltīja ģenerālsponsora BTA KASKO apdrošināšanas risku parakstītājs un pieckārtējs Latvijas čempions kartingā un autošosejas braucējs Henrijs Grūbe, kā arī CSDD Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Jānis Aizpors. Viņi apgalvoja, ka sievietes ir daudz apzinīgākas autobraucējas nekā vīrieši un 8. marta svētkus vīriešiem padarīt vēl īpašākus ir liels gods.

Vakara gaitā dāmām tika sagādāti vairāki īpaši pārsteigumi. Pasākuma vadītājs Ufo bija viens no tiem, kurš piedalījās jauno rallija dziesmu tapšanā un aicināja Lieni Šomasi, grupu «Dzelzs vilks» ar Košo jeb īstajā vārdā Anitu Intaiti, «Ventas bumbu» un Uldi Vanagu tās izpildīt.

Sievietes neviltoti priecājās par grupas «Dzelzs vilks» un Lienes Šomases uzstāšanos, jo tieši viņu izpildītās kompozīcijas bija jaunums un ieguva lielākās skatītāju simpātijas. Diemžēl personīgu iemeslu dēļ uz pasākumu ierasties nevarēja Sieviešu dienas rallija himnas dziedātāja Olga Rajecka.

Īpašu sveicienu un uzrunu dāmām teica ilggadējā rallija dalībniece Liene Šomase, kura uz skatuves tā vienkārši vis neuznāca. Viņu uznesa trīs Latvijas spēcīgākie vīri – Agris Kazeļņiks, Dainis Zāģeris un Didzis Zariņš. Tas bija kā īpašs pārsteigums arī visām pārējām dāmām, jo ikviena varēja izbaudīt, cik droši ir tik spēcīgu vīriešu rokās.

BTA Sieviešu dienas rallija pre-party apmeklēja arī «Mrs. Grandma Universe 2013» titula ieguvēja un ekstrēmo sporta veidu cienītāja Lilita Siliņa. Viņa vakaru baudīja kopā ar savu pārinieci BTA Sieviešu dienas rallijā, un abas 8. martā centīsies uzvarēt, pārsteigt ar sievišķo intuīciju.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu